Sant Pere i Sant Pau supera l’aniversari del local amb bona nota

Han estrenat el 3de8 i s’han refet de la caiguda del 2de7 de fa quinze dies
Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han estrenat el 3de8 a l'aniversari del local | Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Festa grossa dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau per celebrar la seva diada d’aniversari del local. A banda de l’actuació del migdia, que han compartit amb la Joves de Valls i els Castellers de Sabadell, els del barri cooperativista han organitzat una sèrie d’activitats al llarg de tot el dia.

Arriba el primer castell de vuit

Sant Pere i Sant Pau ha assolit els objectius que es proposava per la diada del local. Els de la camisa verda han començat descarregant el 2de7, castell que fa quinze dies havien carregat al Milà. El d’avui contenia novetats en l’alineació, però, tot i els canvis, no ha estat un impediment perquè se’l poguessin anotar.

2de7 descarregat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la diada d'aniversari | Castellers de Sant Pere i Sant Pau

 

A la segona ronda, la colla que dirigeix David Lobo s’ha anotat el primer 3de8 de la temporada. Ha estat un tres que s’ha completat amb força solvència. Per tancar les tres rondes castells, l’agrupació tarragonina ha descarregat el 4de7 amb l'agulla.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau comencen amb bona forma el mes de juny. De moment, han assolit el 3de8 (1 descarregat), el 2de7 (2 descarregats + 1 carregat), el 5de7 (4 descarregats) i el 4de7 amb l’agulla (6 descarregats) com a màximes construccions.

Rodatge vuit de la Joves

Després de les estrenes a Vila-seca, la Colla Joves Xiquets de Valls ha abaixat el fre a Sant Pere i Sant Pau. Els de la camisa vermella s’han dedicat a consolidar la gamma bàsica de vuit donant minuts a nous castellers. Han descarregat el 3de8, el 4de8 i el 5de7. La falta d’una dos ha fet que a la ronda de pilars no poguessin provar el pilar de 6, que sí havien fet el dia anterior.

3de8 descarregat de la Colla Joves Xiquets de Valls al barri de Sant Pere i Sant Pau | Colla Joves Xiquets de Valls

 

4de8 de Saballuts

Els Castellers de Sabadell també s’han pres amb tranquil·litat la visita a Tarragona. Els de la camisa verda, que tenien algunes baixes, han completat el 5de7, el 4de8 i el 3de7. Han arrodonit la seva participació amb un pilar de 5.

"Els Nens del Vendrell sumen el segon 3de8" "ATENCIÓ: Arriba el pilar de 7 amb folre de la Colla Vella"