Les imatges de la diada castellera de Santa Rosalia, a Torredembarra

El setembre comença amb poca activitat castellera

Torredembarra i Cambrils han estat els escenaris del primer diumenge del nou mes

Les diades de Santa Rosalia a Torredembarra i de la Mare de Déu del Camí a Cambrils han estat les actuacions castelleres que s’han vist durant el primer diumenge de setembre, que coincideix amb la posada en marxa del Rànquing Estrella de cara a la classificació pel Concurs de Castells de Tarragona de l’any 2020.

 

Els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona han aconseguit, encara que amb problemes, alçar castells de vuit pisos. L’èxit se l’han endut els Nois de la Torre, colla que s’ha apuntat tres castells de la gamma alta de set.

 

Santa Rosalia sense gamma alta de vuit

 

La diada torrenca va gaudir d’una gran exhibició dels Nois de la Torre. Els de la camisa blau cel es van anotar el 3de7 amb l’agulla, el 3de7 aixecat per sota i el 4de7 amb l’agulla. Es tracta d’un bon resultat pels Nois que es podrien plantejar reptes superiors abans d’acabar la temporada.

 

Pels Xiquets de Tarragona, que tornaven a les places després de Sant Magí, no va ser una actuació positiva. Els ratllats van topar d’entrada amb el 3de8, castell que van deixar en intent. Tot seguit, van descarregar el 5de7, el 7de7 i el 4de8.

 

La tercera colla a plaça, els Nens del Vendrell, que reapareixien després de l’aturada estival, es van apuntar la torre de 7, el 4de7 amb l’agulla i el 5de7. Els vendrellencs volen tornar-hi amb els castells de vuit pisos aquest diumenge a la Bisbal del Penedès.

 

Problemes de Reus amb el 4de8

 

Diumenge a la tarda, Cambrils va rebre la visita dels Xiquets de Reus amb motiu de la diada de festa major en honor a la Mare de Déu del Camí. Els de la camisa avellana van fer dos intents desmuntats de 4de8. Van redreçar l’actuació descarregant el 3de8 i el 5de7.

 

La colla local, els Xiquets de Cambrils, va estar d’enhorabona. Els de la camisa grana van completar el primer 4de7 de l’any. També van descarregar el 3de7 i el 5de6, castells que poden permetre a la colla poder plantejar-se objectius superiors de cara a final de curs.


Comentaris