Sorea renova el compromís amb el món casteller

L’empresa d’aigües ha reafirmat el conveni de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya
Sorea i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han renovat el conveni de col·laboració | CCCC

Sorea, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha signat aquest dimarts per tercer any consecutiu, un conveni de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L’acte de signatura ha tingut lloc al Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

 

El conseller delegat de Sorea, Emili Giralt, i el president de la Coordinadora, Roger Gispert, han renovat l’acord en un acte en què també hi estat present l’alcalde de la població, Josep Mayoral, i el president dels Xics de Granollers, David Carruesco.

 

El conveni té com a objectiu que el món casteller tingui coberts els seus riscs. Concretament, Sorea contribuirà a afrontar la despesa de les assegurances per a les colles i els seus castellers i castelleres. El conveni també converteix Sorea en patrocinador oficial de la Coordinadora de Colles Castelleres i el món que representa.

 

Fonts d’aigües en algunes actuacions

D’altra banda, la Coordinadora es compromet a plantejar als organitzadors de les diades castelleres que Sorea faciliti el subministrament d’aigua per als castellers amb la instal·lació de fonts en algunes actuacions significatives.

 

De moment, les diades de Vilanova (3 d’agost), Sant Magí a Tarragona (19 d’agost), Sabadell (8 de setembre) i la Mercè a Barcelona (22-24 de setembre) i Santa Úrsula a Valls (27 d’octubre), entre d’altres, tindran aquest servei. D’aquesta manera, el món casteller i Sorea s’uneixen en la lluita per la reducció dels residus plàstics i en la promoció del consum d’aigua de l’aixeta.

 

El conveni de patrocini amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que té una durada d’un any, reafirma el compromís de Sorea amb la cultura tradicional i amb una expressió tan reconeguda del poble de Catalunya.

 

Satisfacció en l’acord

 

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha valorat molt positivament que Granollers que hagi estat la seu d’aquest acte i ha recordat que just el passat cap de setmana hi va haver una actuació castellera que tanca el primer tram de temporada per la colla local, els Xics de Granollers.

 

Mayoral també ha destacat la suma entre entitats i empreses per aconseguir objectius comuns, que contribueixin a la millora del benestar de les persones.

 

Per la seva banda, Emili Giralt, conseller delegat de Sorea, gestora del servei d’aigua a Granollers, ha agraït a Mayoral que el municipi hagi pogut acollir la signatura d’aquest conveni que beneficia el món casteller.

 

A més, Giralt ha assenyalat que la companyia comparteix els valors que representen els castells, de cooperació, esforç i feina conjunta, i ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a aquesta col·laboració i que Sorea pugui continuar formant part d’aquesta tradició cohesionadora i transversal.

 

Finalment, Roger Gispert, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, ha valorat i agraït la importància de la col·laboració de l’empresa cap al fet casteller.

 

Per la Coordinadora aquesta col·laboració és molt important no només en el sentit econòmic, sinó perquè creuen en els valors dels castells, com són la superació o el treball en equip, valors que són aplicables a molts altres àmbits de la vida, especialment en el món empresarial.