La Vella regala el 9de8 a Altafulla

Tot i el poc descans després de Washington, els de la camisa rosada continuen en un gran estat de forma
9de8 de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la diada de les Cultures d'Altafulla | Colla Vella dels Xiquets de Valls

La Colla Vella dels Xiquets de Valls s’ha lluït aquest diumenge a la plaça del Pou d’Altafulla amb motiu de la diada de les Cultures. Quan encara no fa ni una setmana que han tornat del viatge a Washington, la colla que dirigeix Albert Martínez segueix en una línia ascendent d’aquest inici de temporada i amb ganes d’incorporar nous reptes.

La Vella continua en un gran estat

La diada d’Altafulla, que ha començat a les set de la tarda per no coincidir amb la final del Mundial de Futbol, ha estat propicia per la Vella. El programa previst per la tècnica s’ha acomplert pràcticament tot, excepte el pilar de 6, que ha caigut quan l’aixecador ja era a la pinya. Tot i aquest contratemps final, els del Portal Nou han segellat tres rondes amb castells de qualitat.

A la primera ronda, han plantat el 4de9 amb folre. Seguidament, han descarregat un 3de9 amb folre, castell que comença a veure les primeres provatures de cara a apujar-lo un pis més damunt d’unes manilles. A la tercera ronda, han descarregat el segon 9de8 de la temporada, estructura que es podria convertir en l’inèdit 9de9 amb folre abans de finalitzar l’estiu.

Els Xiquets obligats a renunciar al cinc

Un seguit de baixes no han permès als Xiquets de Tarragona repetir el 5de8, que sí que van descarregar el cap de setmana a la diada del Pla de la Seu. Els de Sergi Feijoo han hagut de recompondre el pla inicial de l’actuació altafullenca i s’han hagut de conformar amb la clàssica de vuit. Així, els ratllats han descarregat el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

Altafulla estrena el 4de7

Els Castellers d’Altafulla han tingut una actuació digna. Els de Ca l’Ixart, que no es troben en el seu millor moment, s’han apuntat de sortida el primer 4de7 de l’any. A continuació, han descarregat el 3de7 i el 5de6, que ben aviat es podria veure un pis més.

"Sant Pere i Sant Pau continuen passejant el pilar de 6" "Els Nois de la Torre es fan grans en una diada de gamma extra"