Els Xiquets de Reus refermen els galons de nou a la seva diada

Els de la camisa avellana han descarregat el tercer 3de9 amb folre de l’any

La plaça del Mercadal ha viscut aquest dissabte la diada de final de temporada dels Xiquets de Reus. La colla de la capital del Baix Camp, que es proposava reeditar l’actuació que van completar al passat Concurs de Castells de Tarragona, ha compartit plaça amb els Castellers de Terrassa, els Castellers d’Altafulla i els Xiquets de Cambrils.

Un comiat de nou pisos

Tot i no poder repetir els registres que van completar a la TAP, els Xiquets de Reus han finalitzat el 2018 amb castell de nou. El 3de9 amb folre de la segona ronda, que ha arribat després d’un intent desmuntat, ha estat d’allò més treballat. Ha pujat amb dubtes i estava obert de baix. Un cop feta l’aleta, els terços i quarts, especialment la rengla, l’han hagut de lluitar de manera èpica.

A la primera ronda, la colla de la capital del Baix Camp ha descarregat el novè 2de8 amb folre de l’any. Han finalitzat la diada amb un 5de7, castell que no han pogut enlairar un pis més per algunes baixes.

La jornada ha estat la darrera de Toni Rull al capdavant de la tècnica. El cap de colla dels de la camisa avellana, que ha recuperat la categoria de nou pisos enguany, donarà pas a partir de la temporada que ve a un nou responsable tècnic que serà escollit en assemblea.

Gamma alta de set pels Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa s’han presentat a Reus amb algunes absències que els han obligat a renunciar a fer el castell de vuit. Els de la camisa blauturquesa s’han anotat el 5de7, la torre de 7 i el 4de7 amb l’agulla.

Aquest diumenge, els egarencs actuaran a Igualada, a les dotze del migdia, amb motiu de la diada dels Moixiganguers. La diada també comptarà amb la participació dels Bordegassos de Vilanova.

Quart 3de7 dels Xiquets de Cambrils

Els Xiquets de Cambrils han tornat a descarregar el 3de7. Se l’han anotat a la segona ronda després de descarregar el 2de6. Per rubricar una bona actuació, els de la camisa grana han completat el 4de6.

Castells de sis pels Castellers d’Altafulla

Els Castellers d’Altafulla han tingut una diada enfocada a preparar les estructures que volen apujar un pis més a la festa major de Sant Martí del pròxim 4 de novembre. Els de Ca l’Ixart han descarregat el 3de6 amb l’agulla, el 5de6 i el 4de6.


Comentaris