Els Xiquets del Serrallo mantenen el 2de7

Els del barri mariner mostren credencials per assolir ben aviat el 3de8
Els Xiquets del Serrallo han tornat a descarregar el 2de7 aquest 2019 | Àngel

Temporada 2019 de consolidació pels Xiquets del Serrallo com a colla de 7. La colla tarragonina liderada enguany per David Borràs i Nil Martínez acaben el curs amb quatre construccions de la gamma alta de 7. Per segon any consecutiu, els del barri mariner han tornat a descarregar el 2de7, castell que han portat en les diades de Sant Magí i Santa Tecla.

El 3de8 es queda ben a prop

Per Santa Tecla i a la Diada Blava, van ser capaços d’arribar-hi amb el 3de8, estructura fins al moment no havia format part del seu repertori. El 23 de setembre, dia de la patrona, els serrallencs van desmuntar en dues ocasions el pare dels castells per indecisió de la canalla. Al cap de dues setmanes, a la plaça Bisbe Bonet, amb motiu de l’actuació de final de temporada, van tornar a tirar avall el mateix castell.

A diferència de l’any passat, els Xiquets del Serrallo no han pogut treure de l’armari el 5de7 amb l’agulla i el pilar de 6, dues construccions que sí que van intentar el 2018. Al local, també han fet alguna prova de 4de8, tot i que encara que no ha vist la llum perquè estigués a punt per portar a plaça.

Reptes de futur

De cara a la pròxima temporada, en primer lloc, els de la camisa blau marí haurien de mantenir tota la gamma mitjana de 7. A més, el 2de7 hauria de ser una estructura que pogués sortir fora de Tarragona. 

Més enllà dels 7 pisos, la colla tarragonina també hauria d’aprofitar la feina amb la gamma bàsica de 8 per mirar d’assolir el 3de8 o el 4de8. Finalment, el pilar de 6 també podria ser un bon reclam en una temporada en què hi haurà Concurs de Castells.

En principi, la direcció tècnica col·legiada que ha tingut la colla durant aquesta temporada seguirà al capdavant. En l’àmbit social, el Serrallo també es marca l’objectiu de créixer i augmentar el nombre de camises. 

Estadístiques de la temporada (A partir del 3de7 amb l’agulla)

3de7a 2d+1id

4de7a 5d+1i+1id

5de7 3d

2de7 2d+2id

3de8 3id

"🚀RESUM TEMPORADA: Any de transició pels Nens del Vendrell" "🚀RESUM TEMPORADA 2019: Sant Pere i Sant Pau revalida el 2de8 amb folre"