Un avi de 78 anys, detingut per abusar d'una menor de 15 anys a Badalona

Durant l'operació de la Policia Nacional també s'han detingut dos homes d'origen xinès, propietaris del prostíbul on vivien la víctima i altres sis dones
La policia també ha detingut dos homes d'origen xinès, propietaris del prostíbul | cedida

 

El Cos Nacional de Policia (CNP) ha detingut durant una operació policial, aquest dilluns, tres homes en un prostíbul de Badalona. El primer detingut ha estat un home de 78 anys per abusar sexualment d’una menor de 15 anys. Els altres dos homes detinguts, d’origen xinès, són els responsables del prostíbul que anunciava, a través d'Internet, serveis sexuals per part de diverses dones asiàtiques.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar la noia de 15 anys despullada i amagada en un armari, a qui l'home de 78 anys hauria obligat a entrar davant la presència policial. L’ancià amenaçava la jove dient-li que difondria públicament vídeos íntims d’una germana seva i li pagava deu euros. La noia per por i davant l’amenaça de l’home hauria accedit a mantenir relacions sexuals per tercera vegada amb el pederasta a canvi de deu euros. La menor ha estat alliberada i entregada als seus familiars

Al petit local hi vivien sis dones d'origen xinès

Al prostíbul, en un petit espai i en condicions insalubres hi vivien sis dones d’origen xinès sense documentació. Aquest espai, situat dins un edifici de dues plantes, no compleix les mínimes condicions dignes d’habilitat, segons ha exposat la CNP en un comunicat. Els dos homes responsables del local eren els encarregats de controlar les dones i portar la comptabilitat dels serveis sexuals.

Les detencions s’han fet en el marc d’un pla policial específic que va començar el 2013 contra el tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual. A l’ancià li imputen els delictes d’abús sexual d’una menor i el de corrupció de menors mentre que als dos detinguts xinesos se’ls imputen delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors.

"La comentada reacció de Rivera en ser preguntat sobre la relació amb Malú" "VOX revela quan i on tindrà lloc el seu gran acte electoral a Catalunya"