Imatge dels cotxes cremant a Barcelona

Cremen cotxes al centre de Barcelona

La crema de vehicles s'ha produït a l'Eixample just després de les càrregues dels Mossos davant d'Interior

Barcelona torna a cremar. La imatge d'aquest dimecres, però, és la d'una desena de vehicles cremant a l'Eixample. La crema s'ha produït tot just després dels aldarulls davant la conselleria d'Interior, al carrer Diputació de la ciutat comtal, i de les càrregues i trets dels Mossos d'Esquadra i la policia espanyola contra els manifestants. Segons diversos mitjans, els Mossos també haurien fet ús de l'àcid contra els manifestants. 

La situació és d'allò més tensa a les 22.00 hores de la nit. Diversos grups de manifestants s'han dividit pels carrers pròxims a la zona de la manifestació; especialment al passeig de Sant Joan, però també al carrer Roger de Flor, on immediatament han començat a cremar contenidors. La crema d'un d'aquests contenidors ha encès accidentalment un cotxe i el foc s'ha acabat propagant fins a cremar-ne una desena.

Flames a tocar d'una gasolinera

Segons 'TV3', els vehicles han cremat al carrer Roger de Flor i cremen contenidors a tocar d'aquest nucli. Els Bombers, a més, han aconseguit extingir unes flames que s'acostaven perillosament a una gasolinera propera.


Comentaris