Alejandro Fernández, president del PP català

Fernández titlla de «Santa Inquisició progressista» aquells que critiquen la posició del PP en la vaga feminista del 8-M

El president del PP català considera que va ser una jornada de «celebració i normalitat»i asseguren que treballen pels drets de «totes les dones»

El president del Partit Popular Català, Alejandro Fernández, ha titllat de «Santa Inquisició progressista» aquells qui van criticar la posició del seu partit en la vaga feminista del 8-M. Fernández assegura que van viure la jornada de manera «festiva i amb total normalitat». «Jo em pensava que la censura medieval havia acabat i que es podia parlar amb normalitat de les coses», ha reblat.

En aquest sentit, el president del PP català ha deixat clar que «no acceptaran lliçons» de cap partit en el tema de valorar les capacitats de les dones. Fernández ha assenyalat que treballen pels drets de «totes les dones» i ha reptat la resta de partits a trobar «tantes líders femenines» com té el PP.

GALERIA DE FOTOS: Les imatges de la manifestació feminista pel 8-M del 2019 a Tarragona

El PP no pactarà amb partits independentistes en les Municipals

El PP no permetrà cap pacte municipal amb forces independentistes el proper 26 de maig. El president del partit a Catalunya considera que pactar amb els qui s'han situat «al marge de la legalitat» és una «línia vermella» que des del partit consideren que no es pot creuar. Amb tot, Fernández ha deixat clar que donarà «llibertat absoluta» per arribar a acords amb forces que «respectin el marc legal i la Constitució».

També et pot interessar: Alejandro Fernández tanca la seva intervenció al Parlament al crit de «Viva el Rey de España!»

«M'agrada donar el mateix que reclamava per a mi quan aspirava a l'alcaldia de Tarragona», ha reblat Fernández. El president del Partit Popular català, doncs, talla d'arrel un possible pacte com el que es va estar a punt de gestar a l'alcaldia de Girona entre CiU, PP i Ciutadans quan Carles Puigdemont va deixar la vara de batlle per assumir la presidència de la Generalitat.


Comentaris