MAPA: Totes les concentracions del Tsunami Democràtic per aquest 9-N

Nombroses ciutats catalanes, amb unes 300 activitats, participaran en aquesta jornada de desobediència a la JEC
Tsunami Democràtic crida a continuar la mobilització contra la sentència | CatalunyaDiari

A menys de 24 hores perquè tingui lloc la jornada de desobediència a la JEC prèvia a les eleccions, convocada pel Tsunami Democràtic, continuen augmentant el nombre d'activitats o concentracions arreu del territori català. 

 

Després de confirmar que pels dies 11, 12 i 13 preparen la seva «acció més ambiciosa», Tsunami confirma que ja són més de 300 les convocatòries, principalment al llarg de la tarda del dissabte, moltes de les quals es poden consultar en el següent mapa creta per 'L'alerta':  

 

 

Accions reivindicatives a les quatre grans capitals

Barcelona viurà previsiblement l'acte més multitudinari de la jornada des de les quatre de la tarda a Plaça Catalunya. Allà hi tindran lloc actuacions musicals a càrrec d'All Foll, Els Catarres, Elèctrica Dharma o Gertrudis entre d'altres. A més hi haurà poesia de la mà d'Aina Torres, David Casasses i David Caño o parlaments d'activistes sobre drets socials i llibertats.

 

A Tarragona, els actes tindran lloc a l'avinguda Roma mentre els lleidatans estan convocats a la plaça de Pau Casals. Pel que fa a la capital girionina, les accions es concentraran a la plaça de la Independència. Altres ciutats com Vic, Sabadell o Terrassa també han confirmat els seus actes.  

 

 

També et pot interessar...

Comentaris
Carlos
Son unos tontos los de tsunami democrático que pongan fin a esto pero ya
Cristina
Ya tenía que opinar el tonto del pueblo... pfffff ... jajajaja
Fuera el fascismo
Porque será que siempre en estas noticias .. los más tontos siempre reflejan lo que son insultando a los demás ? Por Dios que vergüenza de gentuza con la que vivimos ...
David
Si cou anem bé. Ja n.hi prou que ens teactin com una colònia
Angeles
Porque no lo hacen la manifestación en toda España y no solamente en Cataluña.
CarLa
Perquè a mi Apaña, un país de pandereta, me la suda por delante y por detrás .... (es para aclarar)