Es modera el nombre de morts i infectats per coronavirus detectats en un dia a Catalunya

En les darreres 24 hores han perdut la vida 156 persones, i han donat positiu 1.655
Aquest dimecres el nombre de morts i infectats per coronavirus ha baixat a Catalunya | Catalunya Diari

La nova actualització de la xifra de morts i infectats per coronavirus a Catalunya ha estat la gran sorpresa del dia. Segons el Departament de Salut, aquest dimecres han mort un total de 156 persones, i s'han detectat 1.655 positius. Unes xifres esperançadores, ja que són inferiors a les d'ahir, on van morir 177 persones. Ara bé, els que han pujat han estat els ingressats en estat greu: 1.021 persones. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

11.592 positius a tot Catalunya

Amb aquests nous positius que ha confirmat el Departament de Salut s'eleva la xifra total a 11.592. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 1.996 són professionals sanitaris. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya s’han comptabilitzat fins avui 1.697 altes hospitalàries, 107 de les quals en el brot d’Igualada.

Pel que fa a aquest brot, Salut confirma un total acumulat de 332 positius de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris. 43 persones han mort amb la Covid-19.

"📚 La nova proposta que fa el Govern sobre la selectivitat d'enguany" "❗CANVI MESURES COVID-19: Aixequen una de les restriccions de l'estat d'alarma"