GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Troben viva Natalia Sánchez, la jove de la UAB desapareguda a París

La noia ha aparegut desorientada caminant pel carrer
 Natalia Sánchez Uribe, va desaparèixer l'1 de maig a París | Instagram

 

Apareix viva Natalia Sánchez, la jove estudiant de la UAB que va desaparèixer a París fa una setmana. Sembla que ha aparegut desorientada caminant pel carrer i ara es trobaria en un hospital. De mica en mica, s'anaven coneixent detalls de les últimes passes donades per la noia abans de la seva desaparició.

 

En les últimes hores, s'ha fet públic el testimoni del propietari del pis on vivia de lloguer, Angelo Pavia. Aquest home italià de 42 anys, hauria explicat a 'La Vanguardia', just abans de testificar davant la policia francesa, que el 2 de maig havia quedat amb ella perquè li tornés les claus però que finalment la noia no  es va presentar. 

 

Angelo Pavia explica que va entrar al petit domicili de 35 metres aquell mateix dia i va esperar-la tota la nit. Confirma que no la coneixia personalment i que només havia intercanviat missatges amb una noia «viva, intel·ligent, educada i amb sentit de l'humor». Passades unes hores, va enviar-li un WhatsApp: «Estàs viva?», que també va quedar sense resposta. 

 

 

No va trobar res estrany al pis 

En la seva estada a la seva propietat no va trobar cap indici que apuntés a un final tràgic per a Natalia. Segons sembla, no hi havia cap senyal de violència i tampoc va trobar sang. Només va trobar alguns objectes personals, pa i pernil per terra, possiblement els indicis lògics per una persona «que ha fugit o que no ha pogut tornar a casa». 

 

Natalia durant la seva estada a París | Instagram

 

Durant aquestes hores, confessa que va orinar i es va dutxar podent «contaminar» la investigació, segons la seva versió. Finalment el 3 de maig, dos amics de la jove mallorquina van anar al pis, un noi italià i la jove que la va veure per últim cop.  

 

Desconfiava dels amics de la noia

Van ser ells dos qui immediatament van denunciar la desaparició de Natalia Sánchez a la policia francesa. L'amo, però, va presentar una segona denuncia l'endemà, 4 de maig, ja que no es refiava de la versió dels joves «per no parlar bé en francès». 

 

Desvinculant-se totalment del cas, l'home explicava que no creia que la Natalia s'hagués suïcidat i llençava una sospita sobre els amics, els quals reconeix que «no li van agradar».