Fins a 33 banderes grogues a les platges tarragonines aquest dissabte

S'ha prohibit el bany a l'Arrabassada i la de Tamarit de Tarragona
Bandera vermella en una platja catalana. | Cedida

 

L'estat de les platges de la Costa Daurada no és l'òptim aquest dissabte, 10 d'agost. Un ràpid cop d'ull al visor de l'estat de les platges de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya permet apreciar com la costa tarragonina reuneix una gran quantitat de banderes grogues i durant el dia n'hi ha hagut dues de vermelles. És la zona del litoral català amb més restriccions al bany aquest dissabte.

 

Prohibit banyar-se a dues de les platges de la ciutat de Tarragona

Les dues platges on ha onejat la bandera vermella es troben al terme municipal de la ciutat de Tarragona. En concret, es tracta de la platja de l'Arrabassada i la de Tamarit i, per tant, està prohibit banyar-se en aquestes dues zones.

 

Hi ha, però, més d'una trentena de platges amb bandera groga i on, per tant, el bany és permès, però cal anar amb molta precaució. Es tracta de totes les platges de Cunit, Calafell, el Vendrell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona —a excepció, és clar, de les dues on oneja la bandera vermella—, Vila-seca, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a més de la Llosa, l'Horta de Santa Maria i l'Ardiaca de Cambrils.

 

A la resta de punts del litoral tarragoní hi ha bandera verda. Aquí podeu consultar el visor de l'estat de les platges de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya a l'instant.