L'onada de calor deixa dues persones hospitalitzades a l'Ebre i un possible mort a Montbrió

Ja serien tres hospitalitzats i tres víctimes mortals per les altes temperatures
Imatge de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. | TarragonaDigital.com

 

Dues persones es troben ingressades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa a causa de l'onada de calor que ha afectat el territori els darrers dies. Segons informa el 'Diari de Tarragona', es tracta de dues persones de 67 i 59 anys procedents de Tortosa i Amposta que han sigut ateses entre aquest dilluns i aquest dimarts, 6 i 7 d'agost, pel personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Les dues víctimes presentaven símptomes de patir un cop de calor, amb una temperatura corporal al voltant dels 40 graus, però que no era de febre. D'aquesta manera, aquestes dues persones de Tortosa i Amposta ingressades per la calor se sumen a una dona veïna de Cambrils que va ingressar a l'Hospital Sant Joan de Reus. La dona, d'uns 70 anys d'edat, va haver de ser hospitalitzada diumenge al vespre a causa de l'elevada temperatura corporal que presentava. 

Troben un home mort dins d'un cotxe a Montbrió per un possible cop de calor

D'altra banda, aquest diumenge es va trobar el cos d'un home de 89 anys a l'interior d'un cotxe al municipi de Montbrió del Camp. És probable que l'home patís un cop de calor, fet que es confirmarà amb l'autòpsia. L'home va ser localitzat assegut al seient del conductor, amb el cotxe engegat i una finestra abaixada. 

Si es confirmés que l'home mort a l'interior del cotxe a Montbrió és a causa de l'onada de calor, ja serien tres les víctimes mortals a la demarcació de Tarragona. Aquest dilluns es va saber que dues persones van morir aquest cap de setmana a Tarragona a causa de l'onada de calor. Eren dos homes, probablement sensesostre, que no duien documentació. El primer va ser trobat a Constantí i va ser ingressat a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII el passat dijous, 2 d'agost, on posteriorment va morir el dissabte. La segona víctima és un home que va ser localitzat en estat crític al barri tarragoní de Campclar, dissabte passat, 4 d'agost, i va acabar perdent la vida el mateix dia. 

 

Protecció Civil tanca l'Alerta per l'onada de calor després de cinc dies

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha donat per tancada aquest dimarts, 7 d'agost, l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor que va activar dijous passat, 2 d'agost. Una onada de calor que ha deixat quatre víctimes mortals confirmades arreu de Catalunya, amb dos morts a Tarragona i dos a Barcelona, un dels quals és un home de 62 anys que s'ha trobat mort al carrer aquest mateix dimarts. 

"Deu consells per evitar la contaminació electromagnètica dels infants" "El preu de l'habitatge de segona mà cau a les comarques de Tarragona"