Catorze municipis tarragonins tindran Wifi gratis gràcies a una subvenció de la UE

Un total de 96 localitats catalanes han estat agraciades amb aquesta ajuda
Catorze municipis tarragonins tindran Wifi gratis gràcies a una subvenció de la UE | Cedida

 

Catorze municipis de la regió de Tarragona estan entre les 96 localitats catalanes que han rebut una subvenció de la Unió Europea per instal·lar Wi-fi gratuït a l'espai públic, en el marc del programa Wifi4EU que impulsa la Comissió Europea. Segons ha informat El Periódico, les aportacions que fa la UE són de 15.000 euros, per poder fer la instal·lació del cablejat sense fils d'Internet. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Wi-fi gratuït en 14 municipis tarragonins

Aquesta és la segona convocatòria que es fa d'aquest programa, després que el passat desembre hi hagués la primera, on cinc municipis de la regió de Tarragona es van veure beneficiats perquè instal·lin punts de connexió wifi d'accés gratuït. En aquella ocasió, els municipis beneficiats van ser Falset, la Fatarella, Riudoms, Torredembarra i Vilalba dels Arcs.

En aquesta segona convocatòria, s'han beneficiat 3.400 municipis de la comunitat europea, dels quals 510 són espanyols, i entre ells n'hi ha 96 de catalans. D'aquests, catorze són del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Batea, Gandesa i la Pobla de Massaluca (Terra Alta), Camarles i Roquetes (Baix Ebre), Cornudella de Montsant (Priorat), Flix i Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre), Montblanc i Rocafort de Queralt (Conca de Barberà), Montbrió del Camp i Reus (Baix Camp), Tarragona (Tarragonès) i Cunit i Calafell (Baix Penedès). En aquest sentit, l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha celebrat que el municipi hagi estat un dels beneficiats amb l'ajuda, afegint que això suposarà «una bona oportunitat per a millorar les comunicacions» del municipi.

A més, tots aquells municipis que ho hagin sol·licitat i no hagin aconseguit fer-se amb les ajudes aquesta vegada, poden tornar a participar en la següent convocatòria, la qual tindrà lloc aquest mateix any.

Reus és una de les ciutat que ja gaudeix de wifi gratuït en zones públiques | CEDIDA

 

També et pot interessar:

"MANIFESTACIÓ: Els mestres de TGN reclamen revertir les retallades" "Inversió milionaria de l'ACA en millores del cicle de l'aigua a la regió de TGN"