La Diputació de Tarragona acollirà una jornada centrada en l'excel·lència

L'esdeveniment serà el dimarts 18 de juny i comptarà amb la participació de representants d'empreses reconegudes pel seu model de gestió
Seu de la Diputació de Tarragona, al Passeig de Sant Antoni | Cedida
 

El pròxim dimarts, 18 de juny, la Diputació de Tarragona acollirà la jornada de bones pràctiques «Eines d'Excel·lència en Gestió: inicis, present i futur» amb l'objectiu d'analitzar la transformació de les organitzacions que utilitzen el Model EFQM d'Excel·lència que, actualment, ja en són prop de 50.000 en àmbit mundial. És un esdeveniment organitzat pel Club Excelencia en Gestión, conjuntament amb la mateixa Diputació. Destacar que, el Club Excelencia en Gestión ha distingit la Diputació de Tarragona com una de les institucions Ambaixadores d'Execle·lència Europea 2018. A més, l'any 2017, es va convertir en la primera diputació de l'Estat en rebre el segell EFQM 500+ en reconeixement a la seva gestió. 

 

Una jornada oberta a tothom amb la participació d'organitzacions reconegudes

A través d'una revisió dels inicis d'aquest model de gestió, ara fa 22 anys, de les experiències pràctiques de la implantació del model EFQM d'Excel·lència i de les novetats previstes del nou Model EFQM 2020, la trobada analitzarà quines han estat les claus del seu èxit i quins beneficis aporta el nivell organitzatiu. Així doncs, la jornada comptarà amb la participació de representants d'organitzacions que compten amb diferents reconeixements, com ara, Barcelona Drucker Society, la Universitat Politècnica de Catalunya, l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, l'Hospital Plató i la Diputació de Tarragona, entre altres. 

 

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, inaugurarà la jornada i el secretari general del Club Excelencia en Gestión, Ignacio Babé, també participarà en aquest esdeveniment. La jornada d' «Eines d'Excel·lència en Gestió: inicis, present i futur» és oberta al públic però cal fer una inscripció prèvia a través del següent enllaç

 

La Diputació de Tarragona ja ha estat reconeguda per la seva excel·lència

El sistema de gestió de la Diputació de Tarragona ha estat reconegut diverses vegades per la seva excel·lència. L'any 2010 va obtenir el segell EFQM 300+, el 2014 va ser premiat amb el segell 400+ i l'any 2017 va rebre el segell europeu de qualitat EFQM 500+. A banda, l'Àrea de Coneixement i Qualitat de la institució compta ja amb el segell EFQM 600+. El segell EFQM és una acreditació oficial que atorga l'European Foundation for Quality Management i permet avaluar les organitzacions, ajudant-les a identificar els punts forts i les àrees que poden millorar en relació al seu sistema de gestió. 

"🔴 ALERTA: Detingut per robar a onze domicilis del Camp de Tarragona" "🆒IMPRESSIONANT: El jove tarragoní que tatua Neymar i Luis Suárez"