Cues quilomètriques a les carreteres tarragonines per l'operació tornada

El Servei Català de Trànsit ha informat que les vies més afectades aquest Dilluns de Pasqua són l'N-340 i l'AP-7 al Vendrell, Altafulla, el Perelló i l'Ametlla de Mar
Es registren cues quilomètriques a l'N-340 entre el Vendrell i Altafulla | Trànsit

 

L'operació tornada de Setmana Santa està en marxa i durant el matí d'aquest Dilluns de Pasqua ja s'han registrat les primeres retencions. A hores d'ara, la situació no millora a les carreteres tarragonines i el Servei Català de Trànsit ja ha informat de cues quilomètriques en carreteres com l'N-340 i l'AP-7.  

Cues quilomètriques a l'AP-7

Les carreteres de les comarques tarragonines ja estan patint les conseqüències de l'operació tornada de Setmana Santa. L'AP-7 és la via que registra més problemes aquest Dilluns de Pasqua. A aquesta hora de la tarda, hi ha retencions de fins a 18 quilòmetres entre el Perelló i l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. També entre Roda de Berà i Vilafranca del Penedès en direcció Barcelona, on a hores d'ara hi ha fins a 20 quilòmetres de cua per l'elevat volum de trànsit. 

Retencions a l'N-340 al Vendrell i Altafulla

Una altra de les vies més afectades és l'N-340 al seu pas pel Baix Gaià i el Baix Penedès. A Altafulla, per exemple, hi ha retencions de fins a 5 quilòmetres. El mateix passa al Vendrell, on les cues també arriben als 5 quilòmetres. El Servei Català de Trànsit demana precaució i paciència als conductors, per tal d'evitar possibles accidents. 

Comença l'operació tornada de setmana santa

El Servei Català de Trànsit va posar en marxa l'operació tornada de Setmana Santa des d'ahir al matí, indicant les carreteres més conflictives per aquest retorn a casa després de les vacances. En aquest sentit, pel que fa a les carreteres tarragonines hi ha marcades l'N-340 i l'AP-7, que passen per gairebé totes les comarques de la regió de Tarragona, i la C-31 que passa pel Baix Penedès. 

També et pot interessar:

"POLÈMICA: Destrossen diversos cartells del PSC a la província de TGN" "ATENCIÓ: Més de 50 persones disposen de llicència d'armes curtes i revòlvers a TGN"