GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

La regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre passaran dilluns a la fase 3

Un problema amb la senyalització a Torredembarra causa retards a Rodalies

Els trens estan circulant amb més de quinze minuts de demora
Un problema amb la senyalització a Torredembarra provoca retards en diverses línies de Rodalies | Rodalies

 

 

Problemes en diverses línies de Rodalies aquest dijous, 14 de febrer, que estan causant demores. Amb això, les línies R14, R15 i R16, que passen per les comarques tarragonines, estan tenint retards de més de quinze minuts, a causa d'un problema en la senyalització a Torredembarra

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Segon dia d'incidències a les línies de Rodalies de Tarragona

Tanmateix, durant el matí d'ahir dimecres, 13 de febrer, també va haver-hi una nova incidència a les línies de Rodalies que discorren per la regió de Tarragona. En aquest sentit, la problemàtica que va causar retards a les línies R16, R15 i R14 va ser una avaria en un tren de mercaderies entre els municipis de Tarragona i Torredembarra, a la comarca del Tarragonès. 

 

A causa d'aquest incident, el comboi que sortia a les 9.13 hores de l'Estació de França, a la ciutat de Barcelona, i havia d'arribar a Tortosa, al Baix Ebre, a les 11.59 hores, va patir retards de fins a 40 minuts.

 

 

Tanmateix, Renfe va informar, minuts abans de les dotze del migdia, que havien pogut retirar el comboi de mercaderies avariat al municipi de Torredembarra. Així, es va restablir la circulació ferroviària, però els retards van persistir durant gran part del dia. 

 

 

També et pot interessar: