GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Protecció Civil aprova 18 plans d'emergències municipals a la regió de Tarragona

Són ratificacions del pla multirisc DUPROCIM, que inclou procediments per als diferents riscos, naturals i tecnològics
Imatge de la Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya, reunida avui dijous | Twitter / @emergenciescat

 

 

La directora general de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, ha presidit avui dijous, 21 de març, la Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya, en la qual s’han homologat 37 plans locals de protecció civil i s’ha actualitzat un pla existent.

 

A més, s’han ratificat 74 Plans d’Autoprotecció (PAU) —12 dels quals, a Tarragona— d’instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d’empreses privades. A la reunió hi han assistit els diversos representants dels organismes vinculats a la planificació i gestió d’emergències, com Joan Delort, director del CAT112; o Antoni Encinas, gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

 

 

Divuit plans homologats a Tarragona

Pel que fa als plans locals, la Comissió ha aprovat l’homologació d’un total de 37 protocols, 18 dels quals formen part de la regió de Tarragona —vuit homologacions al Camp de Tarragona i deu a les Terres de l’Ebre—, tots ells ratificacions del pla multirisc DUPROCIM (Document únic de Protecció Civil Municipal), que inclou procediments per als diferents riscos, naturals i tecnològics, que afecten cada municipi.

 

Al Camp de Tarragona, els municipis que han homologat plans DUPROCIM han estat Alcover, Cabra del Camp, la Masó i Vilabella, a l’Alt Camp; Rocafort de Queralt i Vilaverd, a la Conca de Barberà; Colldejou, a la comarca del Baix Camp; i Tarragona, al Tarragonès.

 

 

Sis pobles de la Terra Alta ratifiquen el pla DUPROCIM

A les Terres de l’Ebre, per la seva part, els deu pobles que han homologat plans DUPROCIM han estat Arnes, Batea, Bot, Caseres, Pinell de Brai i Vilalba dels Arcs, a la Terra Alta; Freginals, Masdenverge i Santa Bàrbara, a la comarca del Montsià; i Miravet, a la Ribera d’Ebre.

 

 

També et pot interessar: