Montblanc acollirà la 25a Acampada Jove el 16, 17 i 18 de juliol de 2020

Com a novetat, hi haurà una aplicació del 25% de descompte en totes les entrades pels montblanquins i montblanquines
L'Ajuntament de Montblanc ha acollit la presentació de la 25a edició del festival | Albert Oliva

 

El 16, 17 i 18 de juliol de 2020 se celebrarà una nova edició de l'Acampada Jove. Tal com va avançar en exclusiva TarragonaDigital, Montblanc tornarà a acollir el festival més reivindicatiu dels Països Catalans, després que el consistori local i les Joventuts d'ERC hagin renovat el conveni. 

 

En la roda de premsa d'avui 26 de setembre, s'han presentat algunes novetats de la 25a edició del festival, com l'aplicació del 25% de descompte en totes les entrades pels montblanquins i montblanquines o la voluntat de millora de la gestió dels residus que es generen durant els 3 dies de concerts.

 

Després de la presentació, el director de l’Acampada Jove, Pau Morales, i l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, han procedit a la signatura del document que rubrica la celebració del festival a la vila ducal durant els propers 4 anys. Morales ha posat en relleu que l'Acampada i Montblanc «són el binomi que ha vist el festival fer-se major d'edat, arribar a les dues dècades, créixer i consolidar-se com a festival referència dels Països Catalans». Per la seva banda, el batlle montblanquí s'ha mostrat molt content de poder tornar a ser l'emplaçament escollit per l'esdeveniment i ha assegurat que «l'Acampada Jove és tant de Montblanc com les pròpies muralles”. 

 

25 Acampades en 1 

L'Acampada Jove de 2020 commemorarà els 25 anys del festival i farà 12 vegades que la capital de la Conca de Barberà acull la proposta. Per a commemorar l'efemèride, el director del festival ha assegurat que «volem aconseguir que els acampats i acampades visquin 25 Acampades en una», i al llarg de l'any es desenvoluparan un seguit d'actes que encara no s'han concretat en les tres poblacions que han acollit el festival, com Arbúcies, Sant Celoni o la mateixa vila ducal.

 

Potser també t'interessa: