La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí torna a obrir les portes

Des del dia 25 de maig la Biblioteca ja ofereix servei de préstec amb cita prèvia però ara reobrirà les portes a la sala d’estudi i la bústia de retorn

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí ha reobert les portes aquest divendres 19 de juny, tot i estar activa des del passat 25 de maig quan es va començar a fer el servei de préstec amb cita prèvia. Des d'aquest moment s'ha aprofitat per adaptar l'espai i els serveis a la nova normalitat i, ara, permet tenir a disposició dels usuaris 12 places, 8 d'estudi i 4 d'ordinador. Així mateix, es recuperarà la funcionalitat de la bústia de retorn situada a l'exterior de la Biblioteca.

A partir d'ara estarà permès entrar a la Biblioteca a estudiar i portar els materials informàtics i d'estudi, a més de poder utilitzar els ordinadors disponibles per un període de 45 minuts per persona. Abans de fer-los servir, es procedirà a la desinfecció del material, taules i cadires.

Seguint les indicacions sanitàries, el personal de la Biblioteca de l'Espluga de Francolí donarà el material de les prestatgeries i els documents que els usuaris vulguin. En aquest sentit, caldrà desinfectar-se les mans i el personal prendrà la temperatura amb un termòmetre d'infrarojos abans d'entrar, a més de ser obligatori l'ús de mascaretes.

Pel que fa als serveis de préstec, consulta en salta i consulta de servei d'internet, es mantenen els mateixos requisits que en les fases anteriors, mentre que l'espai infantil i la col·lecció local segueixen tancades.

"La iniciativa que omplirà l'Espluga de Francolí de banderes LGTBI" "El primer correfoc presencial de Tarragona serà per Sant Joan"