EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Tot a punt per al camp de treball per a joves a l'Espluga de Francolí

Desenvoluparan tasques relacionades amb el drenatge de l'aigua i el desbrossament de vegetació
Camp de treball per a joves a l'Espluga de Francolí | Ajuntament de l'Espluga de Francolí

 

Vint-i-quatre joves d'entre 14 i 17 anys, juntament amb tres monitors, participen en un camp de treball a l'Espluga de Francolí, organitzat pel departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l'entitat Fundació Escolta Josep Carol i l’Associació Taxus.

 

Del 6 al 20 de juliol, les noies i nois faran tasques tècniques relacionades amb el drenatge de l’aigua, també diverses accions per desbrossar la vegetació d’algunes zones i la reparació dels elements de senyalització degradats, entre d’altres. A tall d'exemple, aquesta primera setmana els joves han estat traient canyes de la llera del Riu Milans per tal de recuperar l’autèntic bosc de ribera eliminant aquesta espècie invasora.

 

 

Activitats lúdiques per conèixer el poble

Per tal de fer més amena l'estada i que puguin conèixer el poble i el seu entorn, l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, que ha facilitat equipaments i suport logístic als joves, els ha organitzat diverses activitats lúdiques. D'aquesta manera, noies i nois completaran la seva 'jornada laboral' amb activitats esportives, culturals i de descoberta de l’entorn.

 

Camp de treball per a joves a l'Espluga de Francolí | Ajuntament de l'Espluga de Francolí