Arriben els actes centrals de la campanya de Nadal dels botiguers de Montblanc

Aquest divendres, 21 de desembre, diversos persoantges infantils recorreran el centre comercial de la Vila Ducal
Una imatge dels actes de Nadal a Montblanc l'any passat | Joan López

 

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) ha posat en marxa la campanya de Nadal. Amb un grapat d'actes que es duran a terme pels carrers i places de la Vila Ducal, els comerços volen convertir Montblanc en el centre comercial de referència a la Conca de Barberà. Els primers espectacles es duran a terme aquest divendres i dissabte 21 i 22 de desembre respectivament.

 

Divendres 22, de 17h a 19h, diversos personatges infantils recorreran els carrers comercials de la vila. Paral·lelament, a les 18.00 hores, els botiguers també han organitzat una xocolatada gratuïta a la plaça dels Àngels. L’endemà, dissabte 22 de desembre, tindrà lloc una cantada de nadales a càrrec de la coral Flor de Lis pels centre comercial de la Vila Ducal a partir de les 18.00 hores.

 

La Gimcana dels Tions

Enguany es torna a organitzar una de les novetats de la campanya nadalenca de l’any passat: la Gimcana dels Tions. Es tracta d'una activitat per als més menuts que consisteix a haver de detectar cinc tions amb trets distintius que estaran repartits entre els comerços de l'entitat. Les butlletes per participar-hi es repartiran als centres educatius i també a les botigues. S’optarà a un premi de quatre entrades a Port Aventura.

 

Sorteig de 1.000 euros en compres

Durant tota la campanya, els comerços associats de la UBCM regalaran 40.000 butlletes als clients per participar en el sorteig de 1.000 euros en compres, repartits en un premi de 500 euros i 5 premis de 100 euros. Els premis es podran gastar el 19 de gener a qualsevol dels establiments associats. Les botigues també regalaran vals d'aparcament de dues hores per a les zones blaves municipals, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montblanc. 

 

Espectacles i activitats de carrer de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc

Divendres 21 de desembre

17.00h a 19.00h Personatges infantils pels carrers del centre comercial de Montblanc

18.00h Xocolatada gratuïta a la plaça dels Àngels

Dissabte 22 de desembre

18h a 20h Cantada de Nadales a càrrec de la coral Flor de Lis pels carrers del centre comercial de Montblanc