Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Una dona, hospitalitzada en estat lleu per l'incendi d'una cuina a Tarragona

Tot a punt per l’arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a la Conca

Les cavalcades tindran lloc aquest dissabte a la tarda
La cavalcada dels Reis Mags a l'Espluga de Francolí | Gerard Bosch

 

Ses Majestats arribaran a l'Espluga de Francolí a les 16.30 hores per visitar la Residencia Jaume I. La cavalcada començarà a les 18.00 hores i passaran per la carretera de Poblet i es dirigiran a l'Ajuntament de l'Espluga. A les 18.45 hores Ses Majestats seran rebuts a l'Església Vella on faran l'ofrena al Nen Jesús. Finalment, la cavalcada seguirà fins a arribar al Casal on s'hi celebrarà el tradicional acte de rebuda de Ses Majestats . A partir de les 20.00 hores els Reis Mags d'Orient repartiran els regals pels carrers del municipi.

La cavalcada a Santa Coloma, Sarral, Vilaverd, Solivella, Blancafort i Pira

La cavalcada a Santa Coloma de Queralt amb l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar se celebrarà aquest dissabte 5 de gener ‘quan es faci fosc’ al Pati del Castell. Com a prèvia, aquest divendres 4 de gener, tindrà lloc un concert al Castell dels Comtes a càrrec del Cor Oh. Serà a partir de dos quarts de deu de la nit.

 

Els tres Reis d'Orient arribaran a Sarral a les 19h i des de l'Ajuntament faran els tradicionals parlaments. A continuació, Ses Majestats visitaran Montbrió de la Marca i Vallverd. En acabar, tornaran a Sarral on faran el repartiment de regals pels carrers i places del poble.

 

Vilaverd es rebran els Reis a la plaça de la Bàscula a les set de la tarda i l'endemà, a partir de les onze del matí, repartiran els regals per les cases del poble.

 

Solivella la cavalcada dels Reis començarà a les 18.30h amb la recollida dels fanalets a la Plaça Major per anar a rebre a Ses Majestats. Els tres Reis Mags faran entrega dels regals a la Sala de La Societat en acabar la cavalcada.

 

A Pira els tres Reis Mags seran rebuts per les autoritats municipals al local dels jubilats a les 18h. Ses Majestats es dirigiran amb unes paraules a tots els assistents. La cavalcada continuarà fins al Pavelló Municipal on els nens i nenes oferiran un espectacle nadalenc.

 

A Blancafort Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, arribaran a les 19.00h i recorreran alguns dels carrers del municipi amb la seva comitiva i els regals dels infants.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris