Tot a punt per l’arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a la Conca

Les cavalcades tindran lloc aquest dissabte a la tarda

Ses Majestats arribaran a l'Espluga de Francolí a les 16.30 hores per visitar la Residencia Jaume I. La cavalcada començarà a les 18.00 hores i passaran per la carretera de Poblet i es dirigiran a l'Ajuntament de l'Espluga. A les 18.45 hores Ses Majestats seran rebuts a l'Església Vella on faran l'ofrena al Nen Jesús. Finalment, la cavalcada seguirà fins a arribar al Casal on s'hi celebrarà el tradicional acte de rebuda de Ses Majestats . A partir de les 20.00 hores els Reis Mags d'Orient repartiran els regals pels carrers del municipi.

La cavalcada a Santa Coloma, Sarral, Vilaverd, Solivella, Blancafort i Pira

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La cavalcada a Santa Coloma de Queralt amb l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar se celebrarà aquest dissabte 5 de gener ‘quan es faci fosc’ al Pati del Castell. Com a prèvia, aquest divendres 4 de gener, tindrà lloc un concert al Castell dels Comtes a càrrec del Cor Oh. Serà a partir de dos quarts de deu de la nit.

Els tres Reis d'Orient arribaran a Sarral a les 19h i des de l'Ajuntament faran els tradicionals parlaments. A continuació, Ses Majestats visitaran Montbrió de la Marca i Vallverd. En acabar, tornaran a Sarral on faran el repartiment de regals pels carrers i places del poble.

Vilaverd es rebran els Reis a la plaça de la Bàscula a les set de la tarda i l'endemà, a partir de les onze del matí, repartiran els regals per les cases del poble.

Solivella la cavalcada dels Reis començarà a les 18.30h amb la recollida dels fanalets a la Plaça Major per anar a rebre a Ses Majestats. Els tres Reis Mags faran entrega dels regals a la Sala de La Societat en acabar la cavalcada.

A Pira els tres Reis Mags seran rebuts per les autoritats municipals al local dels jubilats a les 18h. Ses Majestats es dirigiran amb unes paraules a tots els assistents. La cavalcada continuarà fins al Pavelló Municipal on els nens i nenes oferiran un espectacle nadalenc.

A Blancafort Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, arribaran a les 19.00h i recorreran alguns dels carrers del municipi amb la seva comitiva i els regals dels infants.