Els bombers arriben a l'escenari de Vimbodí i Poblet amb la comèdia ‘Foc’

La representació serà el diumenge 24 de febrer a les 17.30 hores al Teatre Foment. L’obra, transcorre en un parc de bombers
Imatge promocional de la comèdia 'Foc'. | Cedida

 

Per quart any consecutiu l’escenari del teatre Foment de Vimbodí i Poblet tornarà a acollir a mestres i personal de serveis de l’escola Octavio Paz de Barcelona, que es posaran a la pell dels bombers i dels personatges que formen part d'una emergència, fent d'actors en una nova obra. Tot plegat serà gràcies a la divertida comèdia ‘Foc’, que es representarà el proper diumenge 24 de febrer a les 17.30 hores. 

Es tracta d’una producció escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino (The Chanclettes), que transporta el públic a l’interior d’un parc de bombers i a les emergències que s’hi creen. Entre rialles, coreografies i situacions de temperatures extremes, els disset components de la companyia de teatre fan gaudir i participar activament el públic, durant més d’una hora i mitja.

L’obra es va estrenar al desembre a Barcelona

‘Foc’ ja es va estrenar el passat mes de desembre a la mateixa escola barcelonina, que precisament dirigeix el vimbodinenc Xavier López. Aquesta és la quarta obra de teatre del grup, i també la quarta que duran a l’escenari del teatre municipal del municipi de Vimbodí i Poblet, després de les produccions anteriors ‘Maduixa de coco’, ‘Mallorca, 657’ i ‘Un creuer de revista’, totes elles amb una gran acollida per part del públic.

De fet, les arts escèniques formen part del pla educatiu d’aquest centre escolar, que és pioner en el desenvolupament d’una iniciativa d’aquestes característiques, molt important per cohesionar l’equip humà de l’escola.

L’entrada a l’espectacle d’aquest diumenge dia 24 serà amb la modalitat de taquilla inversa (és a dir, el pagament es farà de forma voluntària en el moment de la sortida de l’obra).

L'any 2018, l'escenari de Vimbodí i Poblet va acollir l'obra 'Un creuer de revista', el 14 de gener. 

També et pot interessar:

"Montblanc atrau aficionats als vehicles clàssics" "Jordi Miró renuncia a encapçalar la llista de SOM Espluga per aquests motius"