El programa 30 Plus del SOC troba feina a 20 persones de la Conca de Barber脿

Les empreses reben una subvenci贸 de 900 euros mensuals per a la contractaci贸 de personal

Per tercer any consecutiu, el programa 30 Plus del Servei d’Ocupació de Catalunya ha assolit la màxima quota d’inserció i ha ajudat a 20 persones d’entre 30 i 65 anys de la Conca de Barberà a trobar feina en empreses del territori.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest programa, gestionat per Concactiva, promou la generació de llocs de treball dotant a les empreses d’una subvenció mensual per a la contractació de persones de la comarca en situació d’atur. L’edició 2018-2019 d’aquest projecte ha aconseguit generar els 20 llocs de treball que tenia previstos, incloent empreses de tots els sectors,  des del turístic al ramader, passant per l’industria manufacturera, les cooperatives, la restauració i petits establiments.

Concactiva s鈥檋a marcat com a objectiu, a part de generar ocupaci贸 i ajudar a les persones en situaci贸 d鈥檃tur, donar suport tamb茅 al teixit productiu de la comarca, sobretot a la petita empresa,  que sovint 茅s la que necessita m茅s del suport de l鈥檃dministraci贸 per a generar nous llocs de treball i contractacions.

L鈥檈dici贸 2019-2020 ja est脿 en marxa

Coincidint amb la finalitzaci贸 del termini de les contractacions de la passa edici贸 i de les 20 places per a participants que gestiona Concactiva, s鈥檋a donat el tret de sortida a la nova edici贸, amb 20 nous possibles participants i que finalitzar脿 a mitjans del 2020. La nova edici贸 ajudar脿 a trobar feina a les persones de 30 anys o m茅s que ho necessitin, i tamb茅 donar脿 suport a les empreses interessades, que rebran una subvenci贸 de 900 euros mensuals per a la seva contractaci贸.

Aquesta nova edici贸 es complementa amb els programes dirigits per a menors de 30 anys, com el Joves Actius Conca de Barber脿, que tamb茅 contempla el suport als participants i la mateixa subvenci贸 a les empreses contractants. L鈥檈ntitat comarcal ha fet una molt bona valoraci贸 dels dos programes i la tasca d鈥檃quest organisme en la lluita contra l鈥檃tur. La Conca de Barber脿 茅s una de les comarques catalanes amb la taxa d鈥檃tur m茅s baixa de Catalunya i programes com aquests ajuden a reduir l鈥檃tur en els sectors amb m茅s dificultats per a la inserci贸 laboral.