Pirat’s Sound Sistema i El Pot Petit caps de cartell de Cucània i Cucània Kids de Montblanc

Els dies 6 i 9 de setembre la Cucafera i l’Ajuntament de Montblanc organitzen dos concerts per celebrar el tercer aniversari de la Cucafera
Imatge d'una edició anterior de Cucània Kids | Cedida

 

Un any més, la Cucafera montblanquina conjuntament amb l’Ajuntament de Montblanc organitzen diversos actes per celebrar l’aniversari de la Cucafera. Cucània, tindrà lloc el divendres 6 de setembre a la mitjanit al pàrquing de Sant Miquel i comptarà amb el concert dels barcelonins Pirat’s Sound Sistema. Aquest grup és el sound system de reggae, ragga i dancehall més popular de casa nostra. Aquest any 2019 celebren els 20 anys sobre els escenaris amb més de 700 concerts. Tot seguit arribarà la revetlla més animada de la mà dels DJs Sendo i Convidat. A més, la festa es suma a la campanya impulsada pel Consell Comarcal Només sí és sí, de sensibilització per una festa major lliure d’agressions sexistes, racistes i LGBTIfòbiques.

 

Per altra banda, Cucània Kids es farà el dilluns 9 de setembre a les set de la tarda a la plaça de Sant Francesc. En aquesta ocasió, la festa destinada als més petits, comptarà amb l’actuació del grup musical i d’animació El Pot Petit. No hi faltarà el berenar popular ofert gràcies a la col·laboració de les empreses Europastry, Gintoniza i Carbòniques Miracle. Serà aquesta, també, una nova oportunitat per poder aconseguir la Cucafera de goma.

 

El Pot Petit s’ha erigit com un dels principals grups d’animació familiar del país. Els seus espectacles plens d’aventures, ritmes i cançons omplen teatres i els seus tres discos acumulen més de 15.000 còpies venudes. A Cucània Kids presenten, per primer cop a Montblanc, El Pot Petit en concert, un espectacle que combina la música, els titelles i les danses, amb en Pau i la Jana com a protagonistes.

 

Tret de sortida a la Festa Major 2019

El plat fort de la programació de la Festa Major de Montblanc 2019 arribarà del 7 a l'11 de setembre amb més de vuitanta activitats per a totes les edats. El tret de sortida de la festa serà el 7 de setembre amb el pregó, enguany de la mà de Protecció Civil, una de les entitats que més activament participa a totes les activitats que es fan a Montblanc. A partir d'aquí començarà una programació diversa amb seguici, balls, cercaviles, concerts...

 

El pressupost de la Festa Major de Montblanc d'enguany, segons la regidora de festes, Judit Pere, sobrepassa una mica el pressupost de 2018 i és d'entre 75.000 i 80.000 euros. «Hem apostat per fer un programa important ja que la Festa Major és l'acte més destacat de tot l'any, tenim caps de cartell com el Pot Petit, Zoo o Doctor Prats i hem mirat de fer dos ambients a la nit».

 

Potser també t'interessa: