GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Èxit de la segona edició de Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí

L’esdeveniment supera les dades de l’any anterior
Es van servir prop de 900 litres de cervesa. | B.H.

 

Més de mil visitants s’han apropat aquest dissabte 29 de setembre a la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí. La mostra, que va tenir lloc la plaça i al carrer del Castell, es va omplir d’estands de cervesers, productors locals, food trucks i espectacles en viu durant tot l’horari d’obertura de la fira.

 

El grup de música tradicional Julivert posava el toc musical a la jornada matinal, interpretant música folk i cançó de taverna, que donaven la benvinguda als primers assistents. El duet format per Elena Volpini i Gabri Llorac van actuar al vespre i ja a la nit el grup espluguí Tòlia i les Guineus presentaven el seu darrer treball ‘Un cabàs de cançons’.

 

Galeria de fotos de la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga de Francolí.

En tota la jornada es van vendre més gots que en la primera edició | B.H.

 

Segons ha informat l’Ajuntament de l’Espluga, l’esdeveniment va superar les dades de l’any anterior. En tota la jornada es van vendre més gots que en la primera edició, i els cervesers van servir prop de 900 litres entre les més de trenta varietats de cervesa artesana presents a la fira. Les dades fetes públiques avui també posen de manifest que els productors locals van poder satisfer les seves previsions, pel que fa a la venda de productes locals i degustacions gastronòmiques.

 

Els productors locals també participen a la Fira   | B.H.

 

La segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí va comptar amb la presència de nou productors de cervesa artesana: Cerveses Boixets, Cerveses lo Vilot, Cerveses Matoll, Cerveses Casa Dalmases, Cerveses Segarreta, Les Clandestines, Cerveses Rústica Bufona, Cerveses Ona i Cerveses Ponent, 6 establiments locals de pastisseria, fleca, restauració, cansaladeria i tòfona: Cansaladeria Glòria, Cansaladeria Cal Pagès, Restaurant Casa Nostra, Pastisseria Cabal, Tòfona de la Conca i Forn de pa de Cal Tullet i tres food trucks: Barbacoa Plus, The Big Whim i La Libèl·lula Pradenca. 

 

Donar un valor afegit al nucli antic i potenciar turisticament el municipi i el comerç local són els principals d’aquesta fira que està organitzada i impulsada per la regidoria de turisme de l’Espluga. El gran èxit d’aquesta segona edició ja fa pensar a l’organització en la consolidació d’aquest esdeveniment en el futur, que amb la reubicació de l’espai d’aquest any, garanteix la permanència en aquest emplaçament.