Finalitzen les obres als carrers del nucli històric de Montblanc

Després d'acabar les obres en quatre carrers, ara s'està enllestint l'arranjament del carrer Hospital, l'últim de la vila sense urbanitzar
L'estat actual del carrer Hospital mentre s'acaben les obres. | cedida
 

Durant els darrers mesos, diversos carrers del nucli antic de Montblanc han estat arranjats en el marc del Pla Especial de Reforma Interior, que s'ha finançat, en part, a través de la convocatòria del programa Treballs als Barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Gràcies a això i a la voluntat de l'Ajuntament, fins al moment, s'han condicionat ja quatre carrers, l'Alenyà, el Josep Maria Poblet, la Pujada de la Serra i l'Elionor Urgell.

Urbanitzen el carrer Hospital, l'únic de la vila que encara no ho estava

Mentrestant, encara s'està treballant en altres punts de la vila, com el carrer Hospital, ubicat entre la Raval de Santa Anna i l’antic hospital de Santa Magdalena, i que era el darrer carrer que restava per urbanitzar en el nucli històric, a banda d’un petit lateral del carrer Miquel Alfonso. Amb aquestes últimes intervencions es donarà per finalitzat l’arranjament de carrers del nucli antic per a l’any 2020.

Aquest era l'estat del carrer Hospital abans de les obres. | Maps
 

La regidoria de Serveis de Manteniment de l'Ajuntament de Montblanc manté el propòsit de seguir condicionant altres carrers i espais que es troben en condicions millorables en els pròxims anys. En aquest sentit, a principis de febrer es va anunciar la transformació, en el termini d'un any, de la plaça de Sant Francesc, un dels centres neuràlgics de la ciutat malgrat ser fora de les muralles. Tot i això, caldrà veure'n l'evolució davant la Covid-19 i els diversos usos que ara mateix es vol donar a la plaça gràcies a la seva amplitud i grandària.

"Polèmica servida: Segellat l'acord per l'abastament d'aigua potable a la Conca" "L'Espluga de Francolí crea una ruta que ensenya la catàstrofe de les riuades"