Formes jurídiques d'empresa i tributació fiscal, una xerrada per a emprenedors

Les xerrades Som-hi! del Consell Comarcal de la Conca de Barberà reben una acollida positiva
La seu de Concactiva va ser l'escenari escollit el passat 28 de novembre per realitzar la xerrada sobre «Emprenedoria i formes jurídiques d'empres: quines puc escollir?» | cedida

 

La seu de Concactiva va ser l'escenari escollit el passat 28 de novembre per realitzar la xerrada sobre «Emprenedoria i formes jurídiques d'empres: quines puc escollir?», a càrrec de l'advocat especialista en l'àmbit del dret tributari i fiscal Daniel Viader. Aquest tema ja s'havia tractat, però donada la bona resposta i l'interès que es va mostrar per part dels participants, des de l'organització van decidir tornar-lo a tractar un cop més.

 

La benvinguda per part del Conseller comarcal de Joventut, Josep M. Anglès, va ser el tret de sortida de l'acte, que va continuar amb l'explicació de Fanny Galve, delegada de la UOC al Camp de Tarragona i les Balears, sobre la trajectòria dels cicles de xerrades Som-hi!. Fanny va agrair la implicació dels serveis de Joventut i Promoció Econòmica del Consell en aquest projecte i va introduir el ponent Daniel Viader.

 

Els assistents van poder resoldre qualsevol dubte gràcies al ponent, qui de forma molt amena va donar les instruccions sobre quins són els aspectes bàsics de les formes jurídiques   | cedida

 

Daniel Viader, advocat especialista en Dret Tributari i Fiscal i docent de la UOC dels Estudis d'Economia i Empresa va dur a terme una xerrada pràctica i resolutiva sobre les possibles formes jurídiques i els seus avantatges segons els tipus d'activitat empresarial que es vulgui portar a terme. Durant la ponència de Viader, els assistents van poder resoldre qualsevol dubte gràcies al ponent, qui de forma molt amena va donar les instruccions sobre quins són els aspectes bàsics a tenir en compte en cadascuna de les formes jurídiques existents.

 

Imatge de l'exterior de les instal·lcions de Concactiva a Montblanc | Concactiva