Arriba una nova edició del Griu, el festival de música i comerç de Santa Coloma de Queralt

El dissabte 13 de juliol es celebrarà la 4a edició del festival, amb activitats durant tot el dia per a tots els públics
Les activitats començaran a les 9.00 h del matí amb una sessió de ioga, que seguirà amb un taller de taitxí i dansa oriental | Redacció

 

Comerç Santa Coloma ha organitzat una nova edició del Griu, el festival de música i comerç de Santa Coloma de Queralt, el dissabte 13 de juliol. L’objectiu d’aquesta jornada és activar i impulsar el petit comerç en benefici de tots i totes, en una festa que serveix per desconnectar de la rutina i és una molt bona opció per passar un cap de setmana estiuenc a la Baixa Segarra, visitant la vila i gaudint de la gastronomia i dels productes locals. 

 

Les activitats començaran a les 9.00 h del matí amb una sessió de ioga, que seguirà amb un taller de taitxí i dansa oriental. A les 11.00 h hi haurà una sessió ben animada de zumba i, al migdia, un vermut musical amb el grup Set de Veu. Durant el matí, tots aquells que ho vulguin, podran participar en el concurs Patrimoni als aparadors, i els participants hauran de trobar les diferents peces del fons de l’Associació Cultural Baixa Segarra que s’amaguen als diferents aparadors dels comerços de la vila, els premis, vals de descompte a les botigues locals. També, d’11.00 h a 13.00 h del migdia, hi haurà portes obertes a l’antiga botiga de Cal Jaume Punto, ubicada al carrer Major 17.

 

Les activitats de la tarda començaran amb l’espectacle infantil Karaoke Kids, una nova proposta musical per fer ballar i divertir a la mainada; els seguiran el grup La Guingueta, una formació amb un repertori de cançons que giren al voltant de les havaneres i la música de taverna amb pinzellades de nova cançó. En acabar, es realitzarà l’entrega dels premis de la campanya comercial Barris Antics, que s’ha realitzat aquest mes de juny, i que regalaran 30 experiències turístiques a diferents municipis de Catalunya. La festa seguirà a la nit, amb el grup Segonamà i acabarà amb la música dels anys 80 i 90 de la mà del dj local C Llau.

 

A més a més, del 8 al 13 de juliol, els establiments de Comerç Santa Coloma repartiran targetes entre els seus clients, que entraran en el sorteig de tres magnífics regals: 1 televisió, 1 joc de maletes de viatge i 1 lot de productes de la comarca.