Oberta la inscripció per les parades d’artesania del 6è Vitrum de Vimbodí i Poblet

La Festa del Vidre Artesà, inclosa al catàleg oficial de Fires Monogràfiques d’Artesania de Catalunya, se celebrarà el 5 i 6 d’octubre
Una de les parades del Vitrum de Vimbodí i Poblet. | Cedida

 

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha obert ja la inscripció per instal·lar parades de vidre i d'altres productes d'artesania a la VI Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum. Aquesta festa, inclosa al catàleg oficial de Fires Monogràfiques d’Artesania de Catalunya, enguany se celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre.

Els artesans que hi vulguin muntar parada o fer una demostració poden descarregar el full d'inscripció a l'apartat de Vitrum de la web del Museu del Vidre, on també s’especifiquen els horaris, condicions de participació i altres informacions útils. Un cop emplenat, s'haurà de retornar amb la documentació annexa mitjançant el correu electrònic vitrumvimbodi@gmail.com o bé per fax (977 87 84 31), abans del 8 de setembre.

El mercat artesanal estarà obert el dissabte 5 d’octubre de les 10.00 a les 21.00 hores, i el diumenge dia 6 de les 10.00 a les 19.00 hores. Els artesans que ho demanin a l’hora de fer la inscripció, podran disposar de carpa facilitada per l’organització.

Sisena edició de la festa del vidre artesà de Catalunya

Vitrum és un esdeveniment de caràcter familiar que es consolida com la festa del vidre artesà de Catalunya. A més del mercat d'artesania, comptarà amb actes lúdics adreçats a tota la família, exhibicions en directe de diferents tècniques relacionades amb aquesta activitat artesanal, exposicions, tallers i concursos, entre moltes activitats.

Una de les parades de l'edició anterior del Vitrum a Vimbodí i Poblet. | Cedida

Tampoc no hi faltaran espectacles relacionats, d'una manera o d'una altra, amb el vidre i tot allò que l'envolta. Nombrosos visitants es van aplegar en la passada edició de Vitrum, que va tenir com a vidriera d’honor l’actriu Sílvia Bel. Aviat es faran públiques les novetats d’enguany d’aquesta festa i també es donarà a conèixer quina serà la peça de vidre destacada d’aquesta sisena edició.

"ÚLTIMA HORA: Tallada la C-14 a Montblanc per un accident" "Cap de setmana esportiu i poètic a Santa Coloma de Queralt"