Josep Andreu repetirà com alcaldable d'Agrupament Catalanista de Montblanc

L'actual alcalde de la Vila Ducal continuarà presentant-se sota el paraigua d'ERC

Josep Andreu tornarà a encapçalar la candidatura d'Agrupament Catalanista de Montblanc-Acord Municipals a les properes eleccions municipals del mes de maig. A les passades eleccions, Andreu va aconseguir la majoria absoluta amb vuit regidors. Tot i que l'actual batlle va participar en l'acte fundacional de la Crida Nacional per la República, Andreu sempre ha deixat clar que el seu partit és Esquerra Republicana de Catalunya i ja va anunciar, fa unes setmanes, que la seva intenció era tornar-se a presentar sota el paraigua dels republicans.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Suport unànime de l'assemblea local d'Agrupament Catalanista de Montblanc

Andreu ha recollit el suport unànime de l'assemblea local d'Agrupament Catalanista de Montblanc reunida aquest dimarts al vespre. D'altra banda, durant la presentació del cap de llista de la formació aquest dimecres, 16 de gener, l'actual alcalde de Montblanc ha anunciat, també, que el tinent d'alcalde i número 2 del partit als comicis de l'any 2015, Francesc Benet, tornarà a fer tàndem amb ell. «Esperem tornar a repetir l'alcaldia de Montblanc i ser la força més majoritària i hegemònica a la comarca», ha manifestat l’alcalde republicà. 

Alcalde de Montblanc des de l'any 2007

Josep Andreu ha estat regidor de l'ajuntament de Montblanc des del 1991 fins al 1999 i entre el 2003 i el 2007 i alcalde els dos primers anys de la legislatura 1999-2003 i d'ençà del 2007. El gener del 2016, coincidint amb el nomenament de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat de Catalunya, el va substituir provisionalment com a president de l'Associació de Municipis per la Independència. També ha estat senador en el període 2003-2004 per l'Entesa Catalana de Progrés i president de la Federació d'ERC al Camp de Tarragona.

Josep Andreu: «Em trobo bé i convençut del que he fet»

Josep Andreu (ERC): «A les ciutats més grans hem de fer una llista conjunta independentista»