GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Raquel Huguet serà la número dos de Junts per Montblanc

La candidatura postconvergent està encapçalada per Marc Vinya
Marc Vinya i Raquel Huguet, de Junts per Montblanc. | @MarcVinya

 

La montblanquina Raquel Huguet anirà com a número dos a la candidatura de Junts per Montblanc a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 26 de maig.

 

Huguet, veterinària amb botiga i consultori propi a Montblanc, serà la número dos de Marc Vinya en les properes eleccions municipals. El passat dimarts, els dos van formalitzar la seva candidatura signant la documentació que acreditarà oficialment com a candidats a les properes municipals.

Junts per Montblanc es reuneix amb els veïns i veïnes de la vila

El candidat a l'alcaldia de Montblanc, Marc Vinya, ha començat una ronda de trobades aquest dimarts amb els veïns i veïnes dels barris del Sol de l'Horta, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó

Marc Vinya s'ha reunit aquest dimarts amb els veïns i veïnes dels barris del Sol de l'Horta, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó. | Cedida

 

Durant aquesta reunió, segons Junts per Montblanc, les queixes més abundants han estat «sobre la senyalització de la via, la gran quantitat de brutícia que hi ha per tot arreu, del problema amb els animals de carrer i dels immobles descuidats, entre d'altres». El cap de llista de Junts Per Montblanc ha assegurat que «treballarem perquè totes aquestes propostes i qüestions que preocupen als montblanquins i montblanquines es puguin solucionar». 

Marc Vinya reuneix les empreses de la vila en un esmorzar de treball

El candidat a l’alcaldia de Junts per Montblanc, Marc Vinya, i la Secretaria General del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Marta Felip, es van trobar, aquest dissabte passat, amb diverses empreses de Montblanc. La trobada es va desenvolupar  en el marc d’un esmorzar-col·loqui aplegant una trentena de participants.

 

El candidat a l’alcaldia de Junts per Montblanc, Marc Vinya, es va trobar amb diverses empreses de Montblanc. | Cedida

 

La candidatura explica que va organitzar aquest acte per poder conèixer de primera mà les necessitats de les empreses de la vila. Després de visitar algunes indústries, ara s’ha volgut aplegar al teixit econòmic, amb la presència de la Generalitat. El format de la trobada va permetre, segons assenyalen des de Junts per Montblanc, poder tenir una conversa directa entre els assistents i els convocants.