Home netejant l'entorn d'Alcover

Alcover organitza una nova edició del Let's clean up!, la jornada de sensibilització i recollida de residus

L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats i els participants s'han d'inscriure al web municipal

L'Ajuntament d'Alcover, amb la col·laboració de l'associació ecologista CEN, els Bombers Voluntaris d'Alcover i els ADF han organitzat, el proper diumenge 9 de maig  de 9.00 h a 13.00 h, una nova edició de la jornada de neteja  Let’s clean up en tres espais diferenciats: els voltants del Convent de les Arts, el pont dels Moros, i la terra vermella. La trobada serà a les 9.00h a l'aparcament del Convent de les Arts.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar  aquests espais de llaunes, papers i altres deixalles  que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i sensibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d’Alcover.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de  residus o de la campanya Let's clean up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats i els participants s'han d'inscriure al web municipal.