Urbanització Sòl de l'Horta de Montblanc.

Queixes dels veïns per cotxes mal aparcats al Sòl de l’Horta de Montblanc

L'Ajuntament ha aprovat un nou pla de mobilitat per solucionar aquesta problemàtica

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat un projecte de reordenació del trànsit a la zona del Sòl de l'Horta, on es troba Concactiva i la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els treballs, la planificació dels quals estaran dirigits per la Policia Local de la capital de la Conca de Barberà, s’han iniciat aquest dilluns 14 de gener, i els realitza l'empresa Baix Camp.

Carrils d'un únic sentit de circulació i amb estacionament als dos costats

Aquest nou pla de mobilitat consisteix en la millora de la senyalització horitzontal i vertical dels carrers, que seran d'un únic sentit de circulació i amb estacionament als dos costats, ja sigui en cordó o línia. Gràcies a aquesta millora es facilitaran als veïns més zones d'aparcament i s'aconseguirà que les zones de vianants i les zones verdes quedin destinades al seu propòsit.

Els veïns del Sòl de l'Horta de Montblanc es queixen per vehicles mal estacionats

La regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Montblanc va fer la proposta d'actuació en aquesta zona, donada les molèsties i queixes dels veïns de la zona per vehicles mal estacionats que provocaven el trencament de les arquetes que hi ha a les voreres i al mal estat de conservació de les zones verdes.

Finalment, des del consistori montblanquí s'informa als veïns que vulguin tenir accés als seus pàrquings privats i mantenir l'esmentat accés i pas per la vorera, que  hauran de fer la sol·licitud de la llicència de gual a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament.

 

Urbanització del carrer Senan de Montblanc

La urbanització del carrer Senan de Montblanc ha estat motiu de problemàtica al llarg dels darrers anys, però s’espera que amb l’aprovació que va tenir lloc aquest mes de setembre del projecte d’urbanització de l’esmentat carrer es posi solució.   

Concretament, està previst que les obres pel tram comprès entre l'avinguda Doctor Folch i el carrer Reboll, comportin la millora de la zona de vianants. A més també es pretén una millor connectivitat urbana i facilitar el trànsit dels autobusos de transport dels escolars de la comarca al complex educatiu i esportiu que gestiona el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Amb aquest projecte es preveu descongestionar algunes vies principals de carrers que donen accés a una important àrea de serveis, on es troben concentrats el CEIP Les Muralles, la llar d'infants Els Merlets, l'IES Martí l'Humà, el centre d'educació especial Tilmar i la zona esportiva, amb l'accés a les instal·lacions del camp de futbol, la piscina i el pavelló municipals.