Montblanc acull una nova edició de la Wine&Music Km0

A la gespa de la Muralla de Sant Francesc es podrà degustar, el dia 14 d'agost, vins i productes de la Conca de Barberà maridant-los amb la música de joves promeses del país
Aquesta jornada de música i vi es celebrarà davant d'una de les muralles de Montblanc | Cedida

 

Montblanc tornarà a celebrar una tarda de música i vins amb una nova edició del conjunt de concerts Wine&Music km0 organitzada l’Associació Juvenil Barjaula amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc. Un any més, aquesta entitat juvenil sense ànim de lucre portarà davant de la muralla de Montblanc diverses actuacions musicals que es podran gaudir degustant una copa de vi de DO Conca de Barberà.  

 

El cartell d’enguany del festival ha sigut obra de l’artista illenca Anna López Bautista de Lisbona, tindrà lloc el dimarts 14 d’agost a partir de les set de la tarda. La gespa de davant de la Muralla de Sant Francesc, just davant de la torre on té la seu l’associació organitzadora, serà el lloc on se celebraran els quatre concerts d’artistes vinguts de Santa Coloma de Queralt, Montblanc, Reus, Tarragona i el barri de Poblenou de Barcelona.

 

Quatre actuacions musicals al llarg de la tarda 

L'encarregat d'obrir el torn de concerts de la tarda serà el cantautor tarragoní Eloi Duran. Els següents en actuar seran els Datzira Brothers, una parella de germans provinent del barri de Poblenou de Barcelona. Magalí i Iscle Datzira són els dos membres d'una formació molt jove que però ja compta amb un llarg recorregut dins de l'escena de jazz catalana. 

 

El Wine&Music km0 serà una bona oportunitat de maridar els vins de la Conca amb la música en directe | Cedida

 

El músic de Santa Coloma de Queralt , Adrià Foix, serà el tercer a pujar dalt de l'escenari. Foix portarà a la vila montblanquina les seves pròpies cançons i algunes versions. Per acabar, el grup tarragoní Anna d'Ivori, en un format acústic de veu piano i bateria, oferirà l'últim dels concerts d'aquesta edició del Wine&Music km0.    

 

Música maridada amb vins i productes de la Conca de Barberà 

A més de la música, els grans protagonistes de la tarda seran els productes i, en especial els vins de la Conca de Barberà. El Wine&Music km0 oferirà una bona oportunitat de tastar vins de la DO Conca de Barberà i també tapes amb productes de la zona. Concretament es podran beure fins a les 12 de la nit, vins dels cellers Succés Vinícola, Cava Carles Andreu i Mas Foraster. A més dels vins, tots els assistents podran veure gintònic i tapes a preus populars veient música en directe.