L'enderroc de l'Hotel Ducal de Montblanc

Montblanc fa un rentat de cara a diversos carrers de la vila

Aquestes obres tenen un pressupost de 171.593,23 euros. Els carrers de Francesc de Castellví i Obando, Mare Vedruna, Vimbodí, Vinyols i Muralla de Santa Tecla són els previstos per dur a terme els treballs de manteniment

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat el manteniment i reasfaltat de diversos carrers del municipi. En concret, els carrers que quedaran afectats per aquestes obres són Francesc de Castellví i Obando, Mare Vedruna, Vimbodí, Vinyols i Muralla de Santa Tecla.

Manteniment i reasfaltat de paviment als carrers Francesc de Castellví i Obando i Mare Vedruna

Al carrer Francesc de Castellví i Obando s'actuarà en un tram de 152,22 metres lineals i 8 metres d'amplada mitjana, resultant una superfície total de 1.252,27 metres quadrats, El tram en què es treballarà està situat entre l'avinguda Manel Ribé i l'avinguda Mare de Déu de Montserrat. Respecte al carrer Mare Vedruna, s'actuarà en un tram de 164,75 metres lineals i 9,15 metres d'amplada mitjana, resultant una superfície total de 1.460,11 metres quadrats. El tram en què es treballarà està situat entre el carrer Muralla de Sant Francesc i avinguda Manel Ribé.

Les obres que es realitzaran són fresat de paviment actual a les seves franges laterals i entroncs de 2 metres d'amplada i executats en falca des de 0 a 5 centímetres de gruix per a potenciar el bombeig transversal dels carrers entre l'1 i el 2%; recrescut fins a nova rasant de marcs i tapes de pous de clavegueres o altres serveis existents, com embornals o vàlvules d'abastament d'aigua; estesa de regs d'imprimació i mescles bituminoses calentes de rodadura; i pintura viària de pictogrames i passos de vianants. Aquestes obres tenen un pressupost de 35.152,06 euros.

muralla-santa-tecla-montblanc
Estat actual del paviment de la muralla de Santa Tecla de Montblanc | Redacció

Manteniment i reasfaltat de paviment als carrers Mare Vedruna, Vimbodí i Vinyols

Al carrer Mare Vedruna s'actuarà en un tram de 155 metres lineals i 7 metres d'amplada mitjana, resultant una superfície total de 1.084,29 metres quadrats. El tram en què es treballarà està situat entre l'avinguda Manel Ribé i avinguda Mare de Déu de Montserrat. Respecte al carrer Vimbodí, s'actuarà en un tram de 169 metres lineals i 4,10 metres d'amplada mitjana, resultant una superfície total de 682,87 metres quadrats. El tram en què es treballarà està situat entre els carrers Mare Vedruna i Vinyols. Finalment, al carrer Vinyols s'actuarà en un tram de 111 metres lineals i 8,10 metres d'amplada mitjana, resultant una superfície total de 913,49 metres quadrats. El tram en què es treballarà està situat entre els carrers Solivella i Palau i Dulcet.

Les obres que es realitzaran són fresat de paviment actual a les seves franges laterals i entroncs de 2 metres d'amplada i executats en falca des de 0 a 5 centímetres de gruix per potenciar el bombeig transversal dels carrers entre l'1 i el 2%; recrescut fins a nova rasant de marcs i tapes de pous de clavegueres o altres serveis existents, com embornals o vàlvules d'abastament d'aigua; estesa de regs d'imprimació i mescles bituminoses calentes de rodadura; i pintura viària de pictogrames i passos de vianants. Aquestes obres tenen un pressupost de 34.464,35 euros.

Reasfaltat del carrer Muralla de Santa Tecla

La mateixa Junta de Govern també ha aprovat el reasfaltat del carrer Muralla de Santa Tecla per un import de 137.128,94 euros.

També et pot interessar:


Comentaris