GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cap de setmana esportiu i poètic a Santa Coloma de Queralt

La caminada de Santa Coloma a Les Piles, l’Hora Poètica i la Cursa Popular de muntanya ofereixen dos dies plens d’activitats
Ajuntament de Santa Coloma de Queralt | Google Maps

 

Aquest cap de setmana, Santa Coloma de Queralt ofereix diverses activitats per poder gaudir de l’esport i la cultura. Per una banda, el dissabte dia 27 d’abril tindrà lloc una caminada de Santa Coloma a les Piles tot fent el camí de la Segarra històrica. Aquesta activitat és gratuïta amb inscripció prèvia.

 

La ruta començarà a les 9.30 hores a Santa Maria de Bell-lloc, a Santa Coloma de Queralt. Cap a les 10.00 hores s’arribarà a Figuerola i mitja hora més tard a Guialmons. L’arribada a Les Piles serà a les 11.30 hores i es calcula que la tornada a Santa Coloma serà a les 13.00 hores.

 

Com a activitats paral·leles a la caminada hi haurà una xocolatada amb coca i una gimcana visual.

 

El mateix dissabte 27 d’abril, en horari de tarda, tindrà lloc l’activitat l’Hora Poètica. La cita és a les 18.00 hores a la sala gran del Castell. Aquest acte està organitzat pel club de lectura de Santa Coloma, amb la col·laboració del Campus Extens URV, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, la Fundació Quer Alt, la Diputació de Tarragona, Set de Veu i Ca la Nuri.

 

Diumenge, cursa popular de muntanya

La darrera activitat per gaudir a Santa Coloma és la XIII Cursa de muntanya i caminada popular. Tant la cursa com la caminada tenen un recorregut de 17,5 quilòmetres, tot i que hi ha una opció de 10 quilòmetres per la caminada. Els participants podran gaudir de l'entorn natural del poble pels camins i indrets més emblemàtics que envolten el municipi. 

 

Els corredors i caminants podran recollir el dorsal el mateix dia de la prova i fins a les 08.30 hores, on també rebran una bossa obsequi. La sortida de la cursa serà a les 9.00 hores. Primer sortiran els corredors i després els caminadors. A les 12.00 hores tindrà lloc el tancament de la cursa i a les 13.30 hores es tancarà la caminada.