Tot a punt per a la Festa Major de Santa Coloma de Queralt

Del 14 al 21 d'agost, gaudeix de totes les activitats que s'han preparat al municipi
Música, cultura popular, alta cultura, esports, jocs, xerrades i moltes més coses es donen la mà del 14 al 21 d'agost | Cedida Santa Coloma de Queralt

 

Arriba una nova edició de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt, seran vuit dies, del 14 al 21 d'agost, de festa, tradició i activitats al municipi. L'inici de la festa serà el dimarts dia 14 amb el ja tradicional pregó de festes. Enguany, l'organitzador del pregó és el Club de Bàsquet Àguiles, entitat que compleix 50 anys. Al pregó hi haurà un parlament de Magí Trullols Trull, alcalde del municipi, seguit del parlament dels pregoners del C. B. Àguiles. La festa inaugural acabarà amb el Naixement de Foc pels Diables Keresus i la il·luminació, per primera vegada, de la torre del castell. Podeu consultar tot el programa de Festa Major en aquest enllaç.

 

La cultura de la Festa Major

Una Festa Major no només implica els populars concerts fins a la matinada, sinó que es tracta d'una sèrie d'activitats que s'emmarquen en un mateix municipi, en la tradició i la cultura popular d'aquest. Una de les funcions principals de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt, doncs, és la de reforçar i donar visibilitat al teixit associatiu del municipi. En total són més de 50 els actes que formen part d'aquesta Festa Major, tots ells dissenyats per poder arribar al públic més ampli possible, per això hi ha actes per a petits i grans. Concerts, xerrades, gimcanes, presentacions de llibres, activitats esportives, representacions teatrals, visites guiades, etc., es tracta, en resum, d'una setmana per gaudir del municipi de totes les maneres possibles i acabar aquests 8 amb una experiència complerta.

 

Cartell de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt de la nit de concerts del 18 d'agost | cedida

 

Probablement, el concert més destacat de la festa sigui el de La Pegatina, que el dissabte dia 18 actuarà al pati del Castell seguit del grup de versions All Covers i DJ Moncho. No obstant això, hi ha molts altres concerts d'estils variats dels quals també podreu gaudir. D'altra banda, destaquen també les activitats esportives com el 3x3 de bàsquet, la Fita Colomina o el Torneig d'Escacs. A més a més, durant la Festa Major també hi haurà disponibles diverses exposicions per a tot aquell qui estigui interessat en visitar-les.

 

Les activitats són moltes i molt diverses. Música, cultura popular, alta cultura, esports, jocs, xerrades i moltes més coses es donen la mà del 14 al 21 d'agost a la Festa Major de Santa Coloma de Queralt, no us ho podeu perdre.

"Èxit de participació al Danseu Festival de les Piles" "El programa de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2018"