GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Servei d’Atenció a les Dones de la Conca edita un nou punt de llibre per Sant Jordi

A partir d’aquest dijous 18 d’abril es començarà a fer difusió del nou punt, amb l'objectiu de donar a conéixer el servei del SIAD a la comarca
Punts de llibre del SIAD de la conca de Barberà pel Sant Jordi 2019. | Cedida

 

A partir d’aquest dijous 18 d'abril, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà començarà a difondre el nou punt de llibre que cada any edita pels voltants de la diada de Sant Jordi.

 

Des de l'any 2014, la frase que apareix en el punt de llibre s'escull a partir de les obres que participen en el Recull de Microrelats que es realitza com a commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 

En aquesta nova edició, la producció escollida ha estat el microrelat escrit per part de Núria Fonoll i Vergés. La seva petita història juga amb la paraula ‘DONA’ i és un càntic a les dones. També hi apareix la il·lustració de Maria Alias Tallada, alumna de 6è de primària de l'escola Vedruna de l'Espluga de Francolí, escola participant en l'activitat ‘dibuixem la igualtat’.

 

Objectiu: donar a conèixer el servei del SIAD

El principal objectiu d'aquest punt de llibre és donar a conèixer el servei que fa el SIAD a tota la població de la comarca, sobretot a les dones, com a recurs de suport i d'informació en tots aquells aspectes relacionats amb la vida quotidiana d'una persona i alhora, promocionar la igualtat, la lectura i l'escriptura.

 

Els petits relats es van recollir des del passat mes de febrer. Entre els requisits exigits per participar en el recull de microrelats es demanava que l’obra tingués una extensió màxima de 420 caràcters i que sigui original i inèdit, sempre que aparegués la paraula ‘dona’. Totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l'any 2019.     

  

El SIAD és un servei gratuït d'orientació i informació de tots els aspectes de la vida de la dona: personal, laboral, social, familiar i formatiu, per a totes les dones de la Conca de Barberà. Podeu contactar amb el servei a través del telèfon 977 86 12 32 o bé per correu electrònic: siad@concadebabera.cat