GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Quatre busos sortiran des de la Conca per assistir a la manifestació de Madrid

L'ANC de la Conca ha esgotat totes les places de què disposava per assistir a la manifestació sobiranista prevista pel dissabte 16 de març
Uns 220 conquencs es desplaçaran en autocar fins a Madrid | ANC Conca

 

L'ANC de la Conca de Barberà  ha esgotat totes les places d'autocar de què disposava per assistir a la manifestació de Madrid del proper 16 de març. La marxa és convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. També hi dóna suport l’Associació Catalana pels Drets Civils, ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDECat, Demòcrates, representants dels comuns i diversos col·lectius d’esquerres de Madrid.

 

Totes aquestes entitats i partits han fet una crida a assistir a la manifestació per criticar la decadència de l’Estat Espanyol. La concentració està prevista que comenci a les 18:00 h a Atocha i recorri els carrers de la capital espanyola. És un recorregut d’un quilòmetre i mig i la intenció és que discorri pel passeig del Prado fins a la plaça de Cibeles, on previsiblement es faran els parlaments finals.

 

220 persones de la Conca de Barberà viatjaran a Madrid

Imatge del desplaçament d'una manifestació anterior | ANC Conca

 

Un total de dues-centes vint persones ompliran els quatre busos que l’ANC de la Conca de Barberà ha posat a disposició dels conquencs i conquenques per desplaçar-se a Madrid per tal d'assistir a la manifestació. La convocatòria servirà per exigir la llibertat dels presos polítics i reclamar que l’autodeterminació és un dret, no un delicte, així com també per donar suport als processats en la macro causa iniciada per l’Estat contra l’independentisme.

 

Està previst que els busos surtin de Montblanc, de l'avinguda Manel Ribé, i l’Espluga de Francolí, des de la plaça Montserrat Canals, a les 7:45 h del matí. La tornada s'iniciarà, des de Madrid, a les 21:00 h, quan la manifestació hagi finalitzat. Cal destacar que aquesta serà la mobilització més llunyana que s’ha organitzat des de l’ANC Conca de Barberà.

 

Potser també t'interessa: