Ple de l'Ajuntament de Montblanc.

L'Ajuntament de Montblanc rebaixa un 10% la taxa de l'Escola de Música

Aquesta reducció s’aplicarà pel temps que l’escola va estar tancada durant el confinament

Aquest mes de novembre, a causa de la segona onada de la Covid-19, l’Escola Municipal de Música Josep Porter de Montblanc va restar tres setmanes tancada. Tanmateix, l’activitat no va cessar, ja que es va seguir impartint la docència en format online amb l’alumnat, a totes les classes de llenguatge i instrument, gràcies a l’eina virtual Moodle.

Tan sols es van haver de suspendre les classes de coral i grups instrumentals. A més, també es va donar la possibilitat a les famílies de manifestar possibles problemàtiques de continuïtat per tal de valorar diverses solucions. Davant de la suspensió de les classes de coral i grups instrumentals, la junta de govern de l’Ajuntament de Montblanc aplicarà un 10% de descompte a tres quartes parts de la taxa de les ordenances corresponents a les tres setmanes que l’escola va tancar durant el mes de novembre.

Aquesta bonificació s’aplicarà a la quota mensual del mes de desembre. En cas de nous tancament, l’escola mantindrà les classes online, com s’han realitzat aquestes 3 setmanes, i s’aplicaria el mateix percentatge de rebaixa proporcional als dies de tancament.


Comentaris