GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Santa Coloma de Queralt ofereix un ampli ventall d'activitats per Nadal

La localitat de la Conca de Barberà té activitats programades fins al 6 de gener de 2019
La cavalcada de Reis 2018 a Santa Coloma de Queralt | Eduard Domingo

 

Santa Coloma de Queralt celebrarà aquestes festes amb un gran ventall d’activitats, des de els tradicionals concerts de Nadal passant pels Pastorets o amb noves propostes, com un Escape Room.

 

El tret de sortida fou aquest passat cap de setmana amb un Concert de Nadal de l’Escola de Música de Santa Coloma a la Sala Gran del Castell amb les actuacions dels alumnes, dels diferents conjunts instrumentals i corals, amb la interpretació de les nadales populars i altres peces d’autor. 

 

Nova edició de BLANCmercat

Aquest cap de setmana es reprenen els actes amb el BLANCmercat, una iniciativa que neix amb la voluntat d’apropar als colomins i colomines petits dissenyadors pròxims i apostar pels productes fets a mà. L’edició tindrà lloc a la fàbrica Segarreta durant tot el dissabte 22 de desembre i el diumenge 23 al matí.

 

El diumenge 23, l’Orfeó Santa Coloma celebrarà el Concert de Nadal a l’Església Parroquial de Santa Maria. Des de Comerç Santa Coloma s’han organitzat activitats els dissabtes 22 i 29 de desembre, el primer amb un concert de nadales per part dels grallers de l’Aula dels Sons i inflables, i pel dia 29, jocs infantils en família.

 

Festa pels joves a Santa Coloma de Queralt

Els joves de QuerActiu han organitzat la Festa de Nadal, el dilluns 24, amb l’actuació dels dj’s Te jodes y bailas, Àlex Gassol, Wallac i Ephure. A aquestes festes no hi podia faltar una nova edició de la popular obra ‘Els Pastorets’, una iniciativa bellugada pel C.B.Àguiles que es reprengué fa dos anys després de cinc anys sense aquesta representació teatral. L’actuació es realitzarà el dia de Sant Esteve a les 6 de la tarda al Teatre Municipal Estrella.

Activitats per als més petits

Per als més petits, els dies 27 i 28, arriba una nova edició del Parc de Nadal i el diumenge 30, podran gaudir de l’espectacle 'Enchanté' amb la maga Melanie. El mateix diumenge 30 de desembre es realitzarà una passejada per l’entorn de Santa Coloma, amb la descoberta de diferents elements de pedra seca, i a la tarda, a Cal Nialet, s’ha organitzat la Marató de la Purga amb la projecció de quatre pel·lícules.

 

Revetlla de Cap d'Any a Santa Coloma de Queralt

La vila s’acomiadarà de l’any 2018 amb la tradicional caminada popular de Sant Silvestre i, a la nit, amb la revetlla de Cap d’Any, al Teatre Municipal Estrella amb el grup Mambo Grup, i amb coca i xocolata per a tots els assistents. Per als més joves, el grup QuerActiu ha organitzat una festa amb dj’s i molta gresca per donar la benvinguda al 2019.

 

Santa Coloma començarà el 2019 amb una nova experiència un Escape Room al Castell dels Comtes els dies 2, 3 i 4 de gener. El dia 4 s’arrodonirà amb un concert del grup coral Cor Oh a la Sala dels Arcs del Castell.

 

Les festes de Nadal, són unes festes màgiques, i una de les més esperades per la mainada, per això, l’Associació Amics dels Reis Mags ha organitzat diferents activitats com el Patge Faruk i l’esperat Caga-Tió el dimecres 26 de desembre, i la Cavalcada de Reis, un acte que comença quan es fa fosc, i que colomins i colomines esperaran amb delit l’arribada de Ses Majestats els Reis de l’Orient.