Un accident de camió ha deixat tallada la C-14 a Montblanc

Un vehicle ha sortit de la via i una persona ha resultat ferida il·lesa
La c-14 on ha tingut lloc l'accident | Google Maps

 

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, un accident de trànsit ha provocat que la carretera C-14 a l'altura de Montblanc quedés tallada aquest diumenge, 28 d'abril. Un vehicle ha sortit de la via i com a conseqüència una persona ha resultat il·lesa. L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 42 i la circulació ha quedat afectada en els dos sentits de la via i s'ha habilitat un desviament senyalitzat. 

Sortida de la via d'un camió

Posteriorment, passades les 12.30 hores, la circulació de vehicles en aquesta via s'ha reobert al trànsit. El motiu pel qual la carretera a l'altura de Montblanc havia estat tallada, ha estat la sortida de la via d'un camió. La carretera C-14 s'ha tallat en els dos sentits de la via per poder retirar amb seguretat el camió accidentat.

Un cap de setmana amb dos morts a les carreteres catalanes

Dues persones han mort aquest cap de setmana en dos accidents a les carreteres catalanes, segons informa el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT). El primer sinistre va passar dissabte al matí a la carretera N-340 a Alcanar, on dos turismes van xocar frontalment i el conductor d'un dels dos cotxes va morir. Quant al segon accident, s'ha produït aquest diumenge al matí a la carretera GI-633 a Colomers, on una furgoneta ha sortit de la via i un dels passatgers del davant ha mort.

Pel que fa a la mobilitat de retorn del cap de setmana, el trànsit ha estat en general força fluid. Amb tot, s'han registrat 2 km de cues a la C-55 a causa d'un accident a Clariana de Cardener que ha obligat a tallar la via en sentit Solsona. A part, s'han produït 3 km d'aturades a l'AP-7 a Hostalric, en sentit França, i a l'N-340 al Vendrell, sentit Barcelona. Alhora, la B-24 ha acumulat 2 km de retencions a Pallejà en direcció a l'enllaç amb l'A-2 en sentit Lleida, a causa d'un accident.

"Cap de setmana esportiu i poètic a Santa Coloma de Queralt" "Montblanc renova el conveni per gestionar les colònies de gats al carrer"