GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rentat de cara al Parc del Pescador de Cambrils

S'ha instal·lat un nou enllumenat, més eficient, i s'han iniciat les tasques de reparació de l'embarcació Marinera
L’Ajuntament de Cambrils millora l’enllumenat i restaura l’embarcació Marinera del Parc del Pescador | Ajuntament de Cambrils

 

 

Des del passat més d'abril, l'Ajuntament de Cambrils està treballant per millorar l'enllumenat i restaurar l'embarcació Marinera del Parc del Pescador. A més de millorar la il·luminació de l'espai, l'actuació compta amb la instal·lació d'una línia de baixa tensió fixa destinada al subministrament elèctric per als esdeveniments que s'hi realitzin.

 

 

D'aquesta manera, el nou enllumenat millora l'eficiència energètica i s'adapta a les noves tecnologies amb un nou sistema de tecnologia LED, que permetrà disminuir el consum elèctric, allargar la vida dels fanals, així com l'encesa immediata d'aquests.

 

L'actuació per a la renovació de l'enllumenat ha consistit a desmuntar els fanals que havien quedat malmesos i els cinc projectors existents, ressituar els que es trobaven en bon estat per maximitzar la seva eficiència, i la instal·lació dels nous fanals, de 3,50 metres, amb l'objectiu d'il·luminar les principals vies de passeig del Parc. Tant els antics fanals com els acabats d'estrenar, compten amb noves bombetes LED de 50 W; mentre que s'han instal·lat tres nous projectors de 120 W.

 

D'altra banda, en els pròxims dies, s'instal·larà una nova línia per a la il·luminació dels esdeveniments de l'escenari al nord el parc; amb dos projectors LED de 410 W, i la instal·lació d'un nou quadre elèctric.

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Cambrils. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

La restauració de la Marinera

El conjunt de les obres de millora que s'estan realitzant al parc, compta també amb la restauració del seu element més característic: l'embarcació Marinera. Construïda el 1934 pel mestre d'aixa Julià Vives Castellví per a la família de pescadors Morell, aquesta barca d'arrossegament forma part, pel seu valor patrimonial, del fons del Museu d'Història de Cambrils, i des que va ser donada al consistori l'any 1998, ha acompanyat la fesomia del Parc del Pescador.

 

Restaurada per darrer cop l'any 2011, les noves actuacions de reparació de la històrica embarcació consisteixen en la millora de l'estabilitat i la seguretat, garantir-ne la conservació i la pintura. Tot plegat per un cost de 29.155 euros, inclosos en les millores del contracte de manteniment de jardineria de la zona Centre-Vila, adjudicat el Ple del mes de desembre a Urbaser.