Ajornen les festes de Sant Josep de Miami Platja pel coronavirus

L'Ajuntament també ha suspès la Gala de l'Esport prevista per aquest diumenge

Més mesures al Camp de Tarragona per frenar l'expansió del coronavirus. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit aquest dimecres, 11 de març, suspendre algunes de les activitats previstes pels pròxims dies com a mesura de prevenció i contenció del Covid-19. La mesura afecta les festes de Sant Josep de Miami Platja, que s'ajornaran a una nova data.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Es buscarà nova data per les festes de Sant Josep i la Gala de l'Esport

En concret, el consistori ha decidit ajornar la festa major d'hivern de Miami Platja, que s’havia de celebrar del 19 al 22 de març. També s’ha ajornat fins a una data per determinar més endavant la tercera edició de la Gala de l’Esport, que s’havia de fer aquest diumenge 15 de març al Poliesportiu Municipal de Mont-roig.

 

A més d’aquests actes de gran concurrència prevista, també s’han suspès actes i activitats adreçats específicament a la gent gran i als infants i joves del municipi. La resta d’activitats programades, de moment, es mantenen tal com estaven previstes, encara que en les pròximes hores podrien afegir-se nous ajornaments o suspensions. Les persones que han comprat entrades anticipades o tiquets per algunes activitats de pagament que han quedat anul·lades podran demanar que es tornin els diners.

 

Recomanacions d’Ensenyament sobre la població escolar

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp vol col·laborar en la contenció del coronavirus seguint les recomanacions del Departament d’Educació de la Generalitat sobre la població escolar i que insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament.

 

Pel que fa a l’activitat esportiva, el consistori de Mont-roig del Camp recomanarà als diferents clubs del municipi que suspenguin les activitats que hagin de tenir lloc a les instal·lacions esportives municipals. De fet, s’està a l’espera que en les pròximes hores la Secretaria General de l’Esport prengui una decisió sobre el futur de les competicions esportives de base.

 

Els tràmits amb l'Ajuntament de Mont-roig, a distància

D'altra banda, el consistori demana a la ciutadania que hagi de fer qualsevol tràmit amb l’Ajuntament que ho faci a través de la seu electrònica i eviti desplaçar-s'hi. Així mateix, l'Ajuntament demana que per a les consultes o peticions d’informació, la ciutadania truqui al telèfon 977 837005 o escrigui al correu electrònic ajuntament@mont-roig.cat.

Més notícies de la categoria Costa Daurada