L'Ajuntament de Cambrils obrirà dos nous aparcaments gratuïts

Ja s'ha condicionat un solar a l'avinguda Mestral i properament es començarà a treballar en una finca de Xalet d'en Bau
La nova zona d'aparcament del carrer Mestral. | Cedida

 

L'Ajuntament de Cambrils ha signat acords amb dues empreses propietàries de dues finques, situades al carrer Mestral número 5 i a Xalet d'en Bau número 16, per tal de convertir-les en aparcaments públics alternatius gratuïts. D'aquesta manera, es guanyaran 173 noves places d'aparcaments al barri d'Horta de Santa Maria.

Cambrils guanya 173 noves places d'aparcament

El passat dilluns ja es va posar en funcionament el pàrquing Mestral —que té una capacitat de 55 places— després que s'haguessin dut a terme els treballs de condicionament, consistents en l'anivellament del terreny, l'estesa i compactació d'asfalt triturat i la senyalització de l'entrada.

D'altra banda, la nova zona d'aparcament de Xalet d'en Bau, molt a prop del ja existent a la vora de l'estació d'autobusos, s'obrirà pròximament, un cop s'hagin finalitzat les tasques de neteja i de compactació del terreny, i oferirà 118 noves places d'estacionament. Aquestes places de zona blanca (zona d'aparcament gratuït), se sumen a les 72 noves places de zona blanca que es van guanyar amb la reordenació del barri d'Horta de Santa Maria.

 

La reordenació de la circulació de l'Horta de Santa Maria

Amb aquella actuació, duta a terme a finals del mes de maig, el consistori va reordenar la circulació a tot el barri abans de l'arribada de la temporada turística alta, implementant un sistema de circulació de vies de sentit únic en la majoria de vies de circulació. Això va permetre millorar la fluïdesa del trànsit rodat i sobretot, augmentar tan considerablement les places d'estacionament públiques i gratuïtes, per compensar les pèrdues de les quals fins aquell moment havia disposat el barri.

I és que amb motiu de les obres del complex residencial es van perdre 130 places a l'aparcament de zona taronja d'Horta de Santa Maria. Unes 130 places que ara, amb aquestes 245 es compensaran amb un balanç positiu de 115.

"ATENCIÓ: Un ferit greu després de ser apunyalat a Cambrils" "ALERTA: Tota la veritat sobre la falsa oferta de PortAventura per Internet"