GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Salou ofereix un servei gratuït per a fer la declaració de la renda

El consistori col·labora amb l'Agència Tributària de Tarragona des de fa catorze anys
L'Ajuntament de Salou ofereix un servei gratuït per a fer la declaració de la renda | cedida

 

 

Un any més, l'Ajuntament de Salou ha posat a disposició un servei gratuït perquè les veïnes i els veïns del municipi puguin fer la declaració de la renda assessoradament i des de les dependències de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. D'aquesta manera, del 14 de maig i fins a l'1 de juliol, coincidint amb la campanya d'IRPF del 2018, totes aquelles persones que hagin demanat cita prèvia per dur a terme la seva declaració de forma presencial, podran atansar-se a l'ajuntament per tal de realitzar el tràmit anual.

 

Per catorzè any consecutiu el consistori salouenc col·labora amb l'Agència Tributària, per tal de posar a disposició de la població aquest servei descentralitzat i gratuït, que l'any passat va tramitar la declaració de la renda de 663 ciutadans.

 

El servei es prestarà a les dependències de l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la planta baixa de l’edifici consistorial i en horari de tarda —de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores—, prèvia confirmació telefònica sol·licitada a l’AEAT. Els contribuents destinataris hauran de complir alguns requisits com tenir una renda anual inferior a 65.000 euros.

 

 

 

Modificacions per a mares i pares a la Renda 2018

La declaració de la renda del 2018, que tindrà lloc els pròxims mesos de maig i juny, comptarà enguany amb una sèrie de modificacions importants; entre les quals destaquen l'augment de la deducció per maternitat en certs casos i la devolució automàtica de les retencions per la prestació de maternitat i paternitat.

 

D'aquesta manera, les famílies podran deduir fins a 1.000 euros addicionals per cada nadó nascut; a més de poder aplicar aquest increment en l'exercici en el qual el nen faci tres anys i en els mesos posteriors de fer-los, fins al mes anterior en el qual comenci el segon cicle d'educació infantil.

 

D'altra banda, també hi haurà modificacions pel que fa al mínim exigit per a fer la declaració de la renda d'aquells treballadors que cobrin de dos llocs diferents; augmentant fins als 12.643 euros. I destaca també l'augment de la quantitat de diners a deduir per a les famílies nombroses, augmentant fins a 600 euros anuals per cada fill excedent.

 

La declaració de la Renda 2018 podrà presentar-se a partir del 2 d'Abril | CEDIDA