GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alfons Garcia, candidat socialista a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Elegit per unanimitat, l'actual batlle encapçalarà el nou projecte del PSC al municipi
Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, al seu despatx | Cedida.

 

 

L’actual alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el socialista Alfons Garcia, ha estat triat, per unanimitat, per tornar a encapçalar la candidatura del PSC al municipi. Avui dilluns, 25 de març, l’alcaldable ha fet la seva presentació pública als comicis del mes de maig en un acte a la casa de la vila, i que ha comptat amb la presència d’Eva Granados, portaveu del PSC al Parlament, i de Joan Ruiz, cap de llista socialista per Tarragona a les generals del 28-A.

 

Garcia ha fet balanç dels seus dos mandats al capdavant del consistori vandellossenc, ha explicat per què torna a presentar-se i s’ha compromès a seguir treballant per a tots els veïns del municipi, siguin de Vandellòs, de l’Hospitalet de l’Infant o dels nuclis de Masboquera i Masriudoms.

 

 

 

«Som un valor segur de bon govern»

«La candidatura socialista és l’única que combina experiència amb renovació. Som un valor segur de bon govern» ha apuntat l’alcalde, i ha afegit que «continuarem impulsant la bona tasca que hem fet a l’Ajuntament aquests darrers anys per millorar i garantir uns bons serveis a les persones i per atendre els nostres convilatans més necessitats, sense excloure ningú».

 

Garcia també ha remarcat que «durant els pròxims quatre anys sabrem donar continuïtat a aquesta bona feina que hem fet, garantint la convivència i l’estabilitat, convençuts com estem de què representa a la gran majoria de veïns del nostre municipi».

 

Imatge de la presentació d'Alfons Garcia a la reelecció | Cedida

 

Un perfil «obert» i «conciliador»

Eva Granados i Joan Ruiz, per la seva part, ha volgut destacar el caràcter «obert, conciliador i disposat permanentment al diàleg d’Alfons Garcia. La seva experiència i vàlua professional contrastada han estat un element clau per fer avançar Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tot i els efectes provocats per la crisi econòmica».

 

 

També et pot interessar: